.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Струва ми се, че някои хора взимат прекалено насериозно тая девственост :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Голям фен Аватара на Pikachu
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Не виждам къде показваш неуважение към себе си и роднините ти? В случай, че не го правиш заради човека, а заради самото действие, ти си разтваряш краката пред някого ей така. Очевидно това е признак на липса на самоуважение, а и към родителите ти, които вероятно не са ти казвали да си разтвориш краката още докато си дете.

И сега леко навлизаме във втория въпрос - "Всяко 13-14-15 годишно момиче може ако иска да си загуби девствеността, но това не променя факта, че се държи като уличница (по-вероятно)." Не винаги е така. Има момичета, които имат връзки година, година и половина, две и просто имат доверие в дадения човек и се чувстват готови, с правилното момче, обичат го, искат да е с него, етц. + както споменах - хормоните си казват думата. Затова казвам "по-вероятно". Повечето момичета, които губят девствеността си на 13-14-15 години не са имали дългосрочна връзка, предполагам. Има и други случаи. Но преобладават от първия вид.
    Secret text! O.O

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ако исках девствена булка щях да приема исляма.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Тази тема ме изнервя.

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    +1

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    Тази тема ме изнервя.
    Чистиш паяжината и се пускаш на първия.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Чистиш паяжината и се пускаш на първия.
    Забий си главата в стената най-добре, и стига си ме цитирал във всяка тема. -.-

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    Забий си главата в стената най-добре, и стига си ме цитирал във всяка тема. -.-
    Няма стени при мен, живея на дърво, гадно е през зимата.
    Но от друга страна теми свързани с девственост и секс не ме притесняват и изнервят.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Bianc0 Виж мнението
    19-20 годишно хубаво и умно момиче. Златна мина, ама не си спомням да съм срещал последно време такова животно.
    Татко ми каза,че в зоопарка в Тетевен имало =/
    Creative Technologie

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    всъщност не... че може да не си девствена от 5 години ама пак да си пън в леглото,докато може на някоя да и е 5тия път и да се справя така все едно е правила секс 5 години... знаех си аз че няма да ме разберете
    да беше ме цитирала и без туй искаше да кажеш това, което и аз мисля

или ти е под нивото да си на едно мнение с мен
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    да беше ме цитирала и без туй искаше да кажеш това, което и аз мисля

или ти е под нивото да си на едно мнение с мен
    опитах да го кажа кратко,но не ме разбраха - така и предполагах ... а иначе днес съм яко изпушила така че изобщо не гледам кой какво е писал.. а тия дни нивото ми е колкото 70 годишен пенсионер,който няма кабелна- не може си гледа сериалите и се оплаква,че парите са му малко

Мега фен
    абе тва винаги като ти чета мненията се оплакващ от нещо, гледай малко по-ведро на нещата
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Banned Мега фен
    абе тва винаги като ти чета мненията се оплакващ от нещо, гледай малко по-ведро на нещата
    само 5 неща ако ти изброя съм сигурна,че ако си ти си отишъл и си се напил някъде

иначе по принцип е щото се лигавя - в тоя форум малко мои сериозни мнения има... а и дори и да се оплаквам е за малки неща,незначителни и си чеша пръстите

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    само 5 неща ако ти изброя съм сигурна,че ако си ти си отишъл и си се напил някъде

иначе по принцип е щото се лигавя - в тоя форум малко мои сериозни мнения има... а и дори и да се оплаквам е за малки неща,незначителни и си чеша пръстите
    аз пия само когато ми е кеф , не ако имам дертове

а иначе е по-лошо да се оплакваш за незначителни неща отколкото за сериозни проблеми, лигането е вече друга тема, просто ти казвам, че дали във форума дали в р.л. никой не понася хора, които постоянно мрънкат или се оплакват за/от нещо, казвам ти го от позицията на човек, който много рядко се оплаква и не обича да натоварва други хора с негови си грижи пък били тези хора и негови близки ако щеш
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Banned Мега фен
    аз пия само когато ми е кеф , не ако имам дертове

а иначе е по-лошо да се оплакваш за незначителни неща отколкото за сериозни проблеми, лигането е вече друга тема, просто ти казвам, че дали във форума дали в р.л. никой не понася хора, които постоянно мрънкат или се оплакват за/от нещо, казвам ти го от позицията на човек, който много рядко се оплаква и не обича да натоварва други хора с негови си грижи пък били тези хора и негови близки ако щеш
    по ирония на съдбата ми прочети темата от вчера - точно това казвах.. че пред най-близките ми хора си показвам настроението,пред другите съм просто усмихната и весела.. а в тоя форум ме познават точно 3ма човека ... аз също не обичам да се оплаквам - правя го тук,но не и сред приятели..винаги съм гледала позитивно щото така ми е по-лесно.. назоря се малко да ми е хубаво и то вземе че стане наистина хубаво .. не обичам мрачни,затворени хора - болшинството - също ... та.. да..

Мега фен
    ми бъди и малко по-позитивна и тука де
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Съжалявам, не успях да ви прочета много подробно и да си структурирам мнението, ще отговаря на два поста сега.
    Защото след един момент наистина става бреме, около мен се чудят как да помогнат на момчета, които не са правили секс и искат съвети от мен.
    От друга страна пък две момчета вече споделят, че друго си било, ако знаят, че момичето не е било с други. Издига им се в очите.

Цитирай Първоначално написано от fuCK13
    всъщност не... че може да не си девствена от 5 години ама пак да си пън в леглото,докато може на някоя да и е 5тия път и да се справя така все едно е правила секс 5 години... знаех си аз че няма да ме разберете
    С това пък съм крайно несъгласна. Има неща, които човек трябва да преживее, да опознае своето тяло, да знае как да се държи, как да погледне, тези неща не стават от петия 5 или от 10-тия. Да, и аз на 5-тия път се мислех за страхотна в леглото, ама един приятел ме светна и ме срина със земята направо от ебавки и то не защото аз съм се хвалила, а защото той имаше много опит и си даваше реална сметка. Трябва си време, за да се научиш как да подлудиш човека до теб.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Толкова курви се навъдиха , че чак се изненадвам , че познавам девствени момичета на по 20тина години

Град
    София
    Те пък понеже преди хората са седяли девствени до 30-годишна възраст, женила са си се по-рано. Да, сега сме много по-разкрепостени в и двата пола, но избор има за всички - и курви и скромни момичета. Тези периоди обаче се повтарят, историята познава и далеч по-развратни времена.

Има голяма разлика.Ако не си 16-годишна възраст , мога само да съжалявам колко си спряла и ограничена.Нима да си"курва"" се ограничава само с колко души е спала ? Наивно.

Град
    София
    Дори не съм казала такова нещо. Най-малко пък ме интересува някоя дали си е лягала с 5-10-20-40.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ама как?????? Трябва да е с правилния!

Наистина е много смешно отстрани като слушам някой как се филмира. Като слушам как ми обяснява, че първият път трябва да е с човекЪТ. Като слушам как ми се казва, че трябвало този човек да държи на теб и ти на него, да се обичате безкрайно блаблабла да умирате един за друг и всякакви такива подобни клишета. Мда, все едно първият е правилен при всички случаи и винаги се оказва деЦтвен и същия тоя ще те обича, подкрепя до живот и ще си имате дечица и къща с веранда и като остареете ше играете бридж белот на нея, и ще се люлеете със столчетата с вестник в ръка, и ще си припомняте `га бяхте млади и си бяхте "първите".
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Има голяма разлика.Ако не си 16-годишна възраст , мога само да съжалявам колко си спряла и ограничена.Нима да си"курва"" се ограничава само с колко души е спала ? Наивно.
    Обоснови се като си толкова печен и не си спрял.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Аз съм девствено. Не знам защо секса е толкова важен за вас. Малко по малко мисля, че осъзнавам, че може би съм асексуална. Всички ми казват, че не е нормално да съм на 18 и да не съм правила секс, били ме виждали като баба с котки. Еми нямам желание да го направя ей така, нямам никакво желание като се замисля.. Музиката ме е завладяла тотално и единственото което ме интересува в момента е тя, пък и не съм срещнала човека може би..знам ли..

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    Обоснови се като си толкова печен и не си спрял.
    На курви рядко разяснявам нещата.Просто не бихте разбрали , дори и да обясня. Този път ще направя изключение.Това да си" курва " не се свежда до това колко са те ебали , а до тип поведение-безразборно флиртуване , натискане с непознати всяка вечер в дискотека , целувки на 2ма различни с няколко часа разлика. Ако искаш още пояснение , просто наблюдавай около себе си.Убеден съм , че ще намериш някоя звезда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си