.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    Обоснови се като си толкова печен и не си спрял.
    Ели, той е прав. Не е въпросът в бройките.

Denise, не се шашкай. Ще дойде момент да се влюбиш и като усетиш пронизващия дъх в ухото на сграбчилото те любимо момче, ще започнеш да изпитваш. Някои имат нужда от нещо такова /образно казано/, което да я активира. Пример за това съм аз.

Супер фен Аватара на Bianc0
    Цитирай Първоначално написано от DeniseWallace Виж мнението
    Аз съм девствено. Не знам защо секса е толкова важен за вас. Малко по малко мисля, че осъзнавам, че може би съм асексуална. Всички ми казват, че не е нормално да съм на 18 и да не съм правила секс, били ме виждали като баба с котки. Еми нямам желание да го направя ей така, нямам никакво желание като се замисля.. Музиката ме е завладяла тотално и единственото което ме интересува в момента е тя, пък и не съм срещнала човека може би..знам ли..
    Или щото си грозна и никой не иска да прави секс с теб.

Цитирай Първоначално написано от Bianc0 Виж мнението
    Или щото си грозна и никой не иска да прави секс с теб.
    Въпроса не е там дали другите искат, а дали аз искам.

Супер фен Аватара на Bianc0
    Сигурно. :>

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Не съм го правил с девственно момиче, въпреки че имам мерак. Лошото е че в тия дни, неможе си намериш хубаво момиче което да не го е правила и да е над 16. Жалко, но факт.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    Съжалявам, не успях да ви прочета много подробно и да си структурирам мнението, ще отговаря на два поста сега.

Защото след един момент наистина става бреме, около мен се чудят как да помогнат на момчета, които не са правили секс и искат съвети от мен.
    От друга страна пък две момчета вече споделят, че друго си било, ако знаят, че момичето не е било с други. Издига им се в очите.

С това пък съм крайно несъгласна. Има неща, които човек трябва да преживее, да опознае своето тяло, да знае как да се държи, как да погледне, тези неща не стават от петия 5 или от 10-тия. Да, и аз на 5-тия път се мислех за страхотна в леглото, ама един приятел ме светна и ме срина със земята направо от ебавки и то не защото аз съм се хвалила, а защото той имаше много опит и си даваше реална сметка. Трябва си време, за да се научиш как да подлудиш човека до теб.
    оф.. не разбра какво казвам.. естествено,че колкото повече толкова повече... НО ! има такива дето колкото и повече, стоят на едно положение - та за това го казах това т.е. че не е гаранция

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    ми бъди и малко по-позитивна и тука де
    ми понякога не става .. мн мн мн рядко не става.. няма как да ти обясня,защото положението е прекалено лично и засяга близките ми,които определено за такива неща не искам да обсъждам по форуми

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    На курви рядко разяснявам нещата.Просто не бихте разбрали , дори и да обясня. Този път ще направя изключение.Това да си" курва " не се свежда до това колко са те ебали , а до тип поведение-безразборно флиртуване , натискане с непознати всяка вечер в дискотека , целувки на 2ма различни с няколко часа разлика. Ако искаш още пояснение , просто наблюдавай около себе си.Убеден съм , че ще намериш някоя звезда
    Ми специално около мен няма такива хора (говоря за близки приятелки), но в града ми има бая курви. Дори не само се целуват с който им падне, ми направо им скачат в леглото. Жалка история..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ми понякога не става .. мн мн мн рядко не става.. няма как да ти обясня,защото положението е прекалено лично и засяга близките ми,които определено за такива неща не искам да обсъждам по форуми
    е както виждаш не съм питал
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    С това пък съм крайно несъгласна. Има неща, които човек трябва да преживее, да опознае своето тяло, да знае как да се държи, как да погледне, тези неща не стават от петия 5 или от 10-тия. Да, и аз на 5-тия път се мислех за страхотна в леглото, ама един приятел ме светна и ме срина със земята направо от ебавки и то не защото аз съм се хвалила, а защото той имаше много опит и си даваше реална сметка. Трябва си време, за да се научиш как да подлудиш човека до теб.
    викаш талант нема в тая работа, всичко е до експириънс и на 25 вече всеки е виртуоз

пък изобщо да не говорим, че човек с човек не си мяса и със всеки секса е различен и му харесват различни неща и т.н.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Моя грешка. Забравила съм да изтрия първата част на цитата. Постът ми е насочен към втората част - за 5-тия път. Така постът ми носи различно значение. Иначе разбира се, че като с всяка дейност едни се справят по-добре, други по-зле, но най-важно е напасването.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    е както виждаш не съм питал
    не че си питал просто няма как да обясня без да кажа някой работи,но тия работи не са за тука.. за това го казах ..

п.с. развалихме темата

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    Ми специално около мен няма такива хора (говоря за близки приятелки), но в града ми има бая курви. Дори не само се целуват с който им падне, ми направо им скачат в леглото. Жалка история..
    Всичко е въпросна на гледна точка и нагласа.Аз вярвам , че при правилната нагласа , всяко момиче се превръща в долна и пропадна курва.Независимо от гледната точка.

anonymous895156
    Guest
    още мненияяяяяяя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си