.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Hybrid View

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Има голяма разлика.Ако не си 16-годишна възраст , мога само да съжалявам колко си спряла и ограничена.Нима да си"курва"" се ограничава само с колко души е спала ? Наивно.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Има голяма разлика.Ако не си 16-годишна възраст , мога само да съжалявам колко си спряла и ограничена.Нима да си"курва"" се ограничава само с колко души е спала ? Наивно.
    Обоснови се като си толкова печен и не си спрял.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    На курви рядко разяснявам нещата.Просто не бихте разбрали , дори и да обясня. Този път ще направя изключение.Това да си" курва " не се свежда до това колко са те ебали , а до тип поведение-безразборно флиртуване , натискане с непознати всяка вечер в дискотека , целувки на 2ма различни с няколко часа разлика. Ако искаш още пояснение , просто наблюдавай около себе си.Убеден съм , че ще намериш някоя звезда

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    На курви рядко разяснявам нещата.Просто не бихте разбрали , дори и да обясня. Този път ще направя изключение.Това да си" курва " не се свежда до това колко са те ебали , а до тип поведение-безразборно флиртуване , натискане с непознати всяка вечер в дискотека , целувки на 2ма различни с няколко часа разлика. Ако искаш още пояснение , просто наблюдавай около себе си.Убеден съм , че ще намериш някоя звезда
    Ми специално около мен няма такива хора (говоря за близки приятелки), но в града ми има бая курви. Дори не само се целуват с който им падне, ми направо им скачат в леглото. Жалка история..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Ми специално около мен няма такива хора (говоря за близки приятелки), но в града ми има бая курви. Дори не само се целуват с който им падне, ми направо им скачат в леглото. Жалка история..
    Всичко е въпросна на гледна точка и нагласа.Аз вярвам , че при правилната нагласа , всяко момиче се превръща в долна и пропадна курва.Независимо от гледната точка.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ели, той е прав. Не е въпросът в бройките.

Denise, не се шашкай. Ще дойде момент да се влюбиш и като усетиш пронизващия дъх в ухото на сграбчилото те любимо момче, ще започнеш да изпитваш. Някои имат нужда от нещо такова /образно казано/, което да я активира. Пример за това съм аз.

Град
    София
    Дори не съм казала такова нещо. Най-малко пък ме интересува някоя дали си е лягала с 5-10-20-40.

Аз съм девствено. Не знам защо секса е толкова важен за вас. Малко по малко мисля, че осъзнавам, че може би съм асексуална. Всички ми казват, че не е нормално да съм на 18 и да не съм правила секс, били ме виждали като баба с котки. Еми нямам желание да го направя ей така, нямам никакво желание като се замисля.. Музиката ме е завладяла тотално и единственото което ме интересува в момента е тя, пък и не съм срещнала човека може би..знам ли..

Супер фен Аватара на Bianc0
    Цитирай Първоначално написано от DeniseWallace Виж мнението
    Аз съм девствено. Не знам защо секса е толкова важен за вас. Малко по малко мисля, че осъзнавам, че може би съм асексуална. Всички ми казват, че не е нормално да съм на 18 и да не съм правила секс, били ме виждали като баба с котки. Еми нямам желание да го направя ей така, нямам никакво желание като се замисля.. Музиката ме е завладяла тотално и единственото което ме интересува в момента е тя, пък и не съм срещнала човека може би..знам ли..
    Или щото си грозна и никой не иска да прави секс с теб.

Цитирай Първоначално написано от Bianc0 Виж мнението
    Или щото си грозна и никой не иска да прави секс с теб.
    Въпроса не е там дали другите искат, а дали аз искам.

Супер фен Аватара на Bianc0
    Сигурно. :>

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Не съм го правил с девственно момиче, въпреки че имам мерак. Лошото е че в тия дни, неможе си намериш хубаво момиче което да не го е правила и да е над 16. Жалко, но факт.

Град
    София
    Моя грешка. Забравила съм да изтрия първата част на цитата. Постът ми е насочен към втората част - за 5-тия път. Така постът ми носи различно значение. Иначе разбира се, че като с всяка дейност едни се справят по-добре, други по-зле, но най-важно е напасването.

anonymous895156
    Guest
    още мненияяяяяяя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си