- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Девствеността и нейната стойност в днешно време
Има голяма разлика.Ако не си 16-годишна възраст , мога само да съжалявам колко си спряла и ограничена.Нима да си"курва"" се ограничава само с колко души е спала ? Наивно.
На курви рядко разяснявам нещата.Просто не бихте разбрали , дори и да обясня. Този път ще направя изключение.Това да си" курва " не се свежда до това колко са те ебали , а до тип поведение-безразборно флиртуване , натискане с непознати всяка вечер в дискотека , целувки на 2ма различни с няколко часа разлика. Ако искаш още пояснение , просто наблюдавай около себе си.Убеден съм , че ще намериш някоя звезда
Ели, той е прав. Не е въпросът в бройките.
Denise, не се шашкай. Ще дойде момент да се влюбиш и като усетиш пронизващия дъх в ухото на сграбчилото те любимо момче, ще започнеш да изпитваш. Някои имат нужда от нещо такова /образно казано/, което да я активира. Пример за това съм аз.![]()
Дори не съм казала такова нещо. Най-малко пък ме интересува някоя дали си е лягала с 5-10-20-40.
Аз съм девствено. Не знам защо секса е толкова важен за вас. Малко по малко мисля, че осъзнавам, че може би съм асексуална. Всички ми казват, че не е нормално да съм на 18 и да не съм правила секс, били ме виждали като баба с котки.Еми нямам желание да го направя ей така, нямам никакво желание като се замисля.. Музиката ме е завладяла тотално и единственото което ме интересува в момента е тя, пък и не съм срещнала човека може би..знам ли..
![]()
Не съм го правил с девственно момиче, въпреки че имам мерак. Лошото е че в тия дни, неможе си намериш хубаво момиче което да не го е правила и да е над 16. Жалко, но факт.
Моя грешка. Забравила съм да изтрия първата част на цитата. Постът ми е насочен към втората част - за 5-тия път. Така постът ми носи различно значение. Иначе разбира се, че като с всяка дейност едни се справят по-добре, други по-зле, но най-важно е напасването.
още мненияяяяяяя