Има ли някаква съществена стойност за вас девствеността на хората, към които сте заинтересовани? - Не баш..
Какво предпочитате да знаете, че партньорът ви е бил девствен допреди вас, че не е бил докосван по този начин от друг или да има опит и да знае какво върши? Бихте ли търсили специално девствен партньор, с когото да сключите брак? - Принципно е по-добре да има опит, но не да е спал с 1356523346435 момичета. Примерно да е спал най-много с 2-3, но пък непорочното си е най-секси. Не знам и аз кое бих избрала
За по-големите в темата, бихте ли се зарадвали или не на факта, че изненадващо човека, с когото смятате да си легнете, се окаже девствен? /предполага се различно ниво на опит/Плюс ли е девствеността или не? - Бих се зарадвала, да. И бих се учудила адски много, особено ако е на 21-2 години
- от гледна точка на обвързване, плашещо или привилегия - плашещо от една страна, защото рано или късно всичко се срива до основи, а ако си бил влюбен те боли и така..
Малко по-сексуално:
- от гледна точка на опит, дали държите да има или да няма опит. Той/тя да се напасне към вас или друго си е с някой с повечко опит. - Естествено, че бих искала да се напасне към мен и да знае какво и как прави.
Променило ли ви се е виждането с трупането на опит? - С 1 съм била само, демек не ми се е променило виждането.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\