.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Дали още ме обича?

Здравейте, с приятеля ми сме заедно от 2 месеца... Аз страшно много го обичам и мисля, че и той мен...Но последната седмица беше кошмар за мен..Той запозна да се държи студено, не ми звънеше толкова често..Повече разговаря с най-добрата ми приятелка...Аз стоя и рева...не знам какво да правя..Опитах се да поговоря с него казах му как се чувствам, а той ми каза, че тази седмица му била тежка проблеми с училището и със семейството...Каза, че съжалява, но все още ми се струва, че вече не е както педи...Какво трябва да направя според вас? Да му дам свобода или просто да приключа всичко..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Що да приключваш всичко. Свикни с факта,че той си има приятели.Не си само ти. Успокой се, още в началото на връзката си сте. Почакай и виж как ще се развият нещата,пък тогава предприемай кардинални действия.
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ако приятелката ми беше като теб щях да и бия шута, остави го малко с приятели, или искаш да се залепите един за друг и да си живуркате в вашия си собствен свят. Няма смисъл да ревеш, suck it up и това е няма да сте постоянно заедно.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Ами ако е имал някакви проблеми е нормално, то не може постоянно да сте заедно, а когато не сте да сте на скайпа или телефона. Приеми, че и той си има живот, приятели, даскало и семейство.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на paradosou
    Много сте жестоки, никакво разбиране. Някак дотук всички по презумпция приемате, че авторката е някаква прилепчива и го обсбебва с вниманието си, мрънкайки за несъществени дреболии.

Спри постоянно да му анализираш поведението. Иначе негативната настройка ще продължи да ти играе лоши шеги и все така ще виждаш кофти знаци там където е напълно възможно въобще да ги няма.
    Успокой се също. Колкото и да го искаш, не забравяй, че връзката ви е на два месеца само. Мисълта ми е да не пришпорваш нещата и да не се опитваш да му изтръгнеш всички емоции, мисли и проблеми.
    Предразполагай го. Ако наистина е натоварен, не го търси прекалено често. Постарай се да усеща, че си му приятел, покажи му, че се интересуваш от всичко около него. Остави обаче на него инициативата да те включи в случващото се. Ако поиска.
    Разсейвай се с приятни неща и не мисли толкова, наистина звучи малко филмарско написаното. В един момент така или иначе ще ти се избистри пейзажът.
    Последно редактирано от paradosou : 01-13-2013 на 11:19

Banned Мега фен
    оф... ти всичко с късане ли оправяш ? я се научете малко да разбирате хората.. щом го обичаш ще го търпиш.. не може винаги да е на 7мото небе.. и моето мнение дори и да не ти харесва е че изобщо не го обичаш.. след 1вата малко по-голяма трудност ти мислиш за късане и изобщо не го разбираш... да си във връзка с някой не означава само да се гушкате... една връзка е 50% приятелство,а приятелството включва разбирателство,подкрепа и т.н. .. какви хора сте бе

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Той не може непрекъснато да е с теб - всеки си има нужда от свобода и лично пространство. Има си приятели, проблеми, хобита, на които също трябва да обръща внимание, не може да очакваш 24-часово внимание.

Съветът ми е да осъзнаеш този факт и да се опиташ да проумееш нещата, да не го задушаваш прекалено. Всеки човек си има проблеми, възможно е да е наистина от това. Вместо да му помогнеш , ти му създаваш повече грижи, а това не води до нищо добро.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    По телефона ли разговаря с приятелката ти? Дори да не,няма значение,зависи за какво си говорят,може пък да е за теб.Ако не,може би проявява интерес към нея/тя към него,говори с един от двамата,или и с двамата.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Задушаваш го , за известно време нито му се обаждай нито му пиши , ще видиш как той ще започне да те търси .

нищо нестава само с един разговор.. поговорете пак, но бъди по смела и по настоятелна.. почни да правиш като него .. не му звъни толкова често.. разговаряй с неговия най-добър приятел.. и ако е ядосан просто му кажи да не си го искарва на теб.. за това дали още те обича.. сигурно е така но замисли се за 2 месеца колко може да заобичаш едно момче.. при мен беще нещо подобно отначалото.. аз се влюбих в него само за 1 седмица защото излизахме заедно и това момче ме заинтересува.. и ми отне 8 месеца за да разбера че го обичам .. незнам помисли си пак .. няма да ти предложа нито да му дадеш свобода нито да го оставиш.. поговорете пак кажи му всичко което мислиш и се надявай че ще те разбере как се чувстваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си