Препоръчате ми някой балсам против накъсване на косата. Моята само стърчи и няма никакъв блясък!! Дори да я изправя прилича на метла, а по принцип се омазнява много бързо. Не знам вече какво да я правя! Какви ли балсами не ползвах и нищо! Кажете някой, от който сте доволни!
Ще се възползвам от темата, за да не правя нова и ще задам въпрос, който не е много за този раздел, но нищо. Искам да попитам плевенчанките дали в Плевен има магазин на converse или поне някой, в който се продава тази марка.![]()
За блясък може да използваш кристали. Майка ми купува балсам от лидл зеления и косата й става много мекичка... А когато аз използвах балсам (минали времена) беше на шаума супер плодове
Страшно доволна съм от този.Прави ми косата толкова мека и приятна на допир.![]()
(за боядисана коса е обаче...аз не съм с такава, но пак съм много доволна)
![]()
Ми не знам, за това питам.Имам в предвид, че може да има някакви съставки само за боядисана коса и да не са благоприятни за небоядисана.
Този <3 Не само, че подхранва косата, но и мирише страхотно 2 дни след като си мила косата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Тъкмо и аз щях да препоръчам Орзен. Страхотни са просто. Косата става гладка и мека. Имат траен и хубав аромат. От доста време го ползвам и ми се отразява добре на косата, защото я изтощавам много. Не е никак скъп около 3,50 макс 4лв.
и аз съм за орзен, от 2 години ползвам само техните балсами и съм много доволна.
шампоаните също са страхотни!![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
ЗА! съм и аз за Орзен. Вече 4-5-та опаковка използвам.
Но имам и на Ниева Даймънд нещо си, розовата. И ми харесва как ми мирише косата след това.))
От шампоан и балсам на Орзен ми се появи пърхот. Иначе аз съм фенка на балсамите на Елсев и ползвам тях.
Но виж, ако косата ти е като метла, както я описваш само с единия балсам няма да стане. Съветвам те да отвориш темата за косата "Всичко за косата vol5" и се позачети там. Ако косата ти има нужда от подхранване и възстановяване прави маски.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Два пъти в седмицата използвам този http://www.ivis.bg/yves-rocher-nutri...%BB-p4963.html Определено промени вида на косата ми. Първоначално го нанасях при всяко измиване, а сега два пъти в седмицата. Доста е икономичен, а ефекта се забелязва много скоро след употреба.