Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
Адски смехотворно клише, идея нямаш колко нелепо звучи отстрани. И такова натрапващо се самоизтъкване... има нещо гнило в Дания .
Има си достатъчно качествени момчета, които заслужават внимание. Не виждам обаче как момиче на място ще си прави такива изводи и ще звучи като критикуваща поколението пенсионерка.
И само отбелязвам, че доброто справяне в училище не те прави непременно умна. Има доста хора, които се справят идеално с уроците, без да се напрягат и то, ама това говори само за схватливост, която не е задължително да се проявява и на емоционално ниво/в отношенията с хората.
Може би си права, но това "клише" е абсолютната истина. Това "клише" е дефиницията за тийнейджърския живот в момента. След като това ти е смешно- смей се. Радвам се, че се забавляваш. И целта ми съвсем не е самоизтъкване. Целя добиване на представа за личността ми, спомагайки за откриване на проблема ми. Не съм някаква комплексарка, нямам нужда да се доказвам пред някакви непознати във ФОРУМ. Ако не можеш да кажеш нещо по моите въпроси - не пиши глупости. Изграждаш си някакви представи, които съвсем не ме вълнуват и ги пишеш,но те са по периферията на темата. Не отговаряш на конкретните ми питания. Все пак - благодаря за мнението. Адиос.