- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Даскало или слешни случки там
И в моя клас имаше един олигофрен, дето преди няколко години (в 5 клас май беше) "лъскаше" всеки ден на даскало и едва ли не се фукаше с тва. Главно по математика по спомен.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
WTF на къде отива младежите ..... ? да лъскат в даскало в 5-ти класолееее в 5ти клас на дали съм мислил освен за колички за лъскане и то в школото !!!
хахаха, кажи ми, че това е майтапмного те моля ..... Това са най-изумително срамните постъпки, ако питаш мен .... EVER
хехехе, не вярвам, че някой друг е правил такива работи като твоите... Ами ако те беше видял някой ? Със сигурност щеше да смениш училището.... хахаха
тцтцтц
ПАХХПАХППХАПАХПАХПХПХАХПА ХП СПУКАХ СЕ ОТ СМЯХ ЧЕ СИ СЕ ПРАЗНЕЛ , НА ХОРАТА В ГАЩИТЕ ДОКАТО СПЪТ , накъде отива този свят ??...
Някой трябва да говори с модератора за раздел чикибоизъм...
страшна тема![]()
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
а мен директорката 2 пъти ме фанна .. гол!! ;ди то не само мен .. а и приятелката ми ! ;д имаме нещо като ... ауе .. училището е на 2 етажа и има едно такова .. стълби за 3тия етаж.. но там е много малко .. и там ;д не че праихме секс.. а просто стриптийз.. фана ни първия път и айде в дирекцията ;д втория път в дирекцията с педагогическия съветник, директор, заместник директор, някфа си учителка за проблемни деца, мама! ;д беше ми гадничко .. но пък аз и вкъщи съм гол (по боксерки) тка че .. проблеми нямах много много .. ;д
Нобелова награда за това тъй извисено деяние искаш ли? Или по-скоро заслужаваш златен скункс?![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Поне си си уплътнявал времето в часА , не те ли е страх да не те види някой ?
![]()
Е то тръпката да не те фанат е еднйо от най-яките неща в цялото преживяване))