- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Много искам
нови хора и нови преживявания напоследък
би било чудесно
имам компания от няколко приятели, с които всеки ден правя едно и също нещо, говорим си за едни и същи неща...
не искам вече така.
искам нещо ново.
мда
обичам да си споделям с вас
мда. как сте тази вечер? :Д
Учудващо добре съм тази вечер. Благодаря, че попита Жоренце, ти как си?![]()
и аз т'ва искам
+ нови места :Д
искам да изляза в чужбина и да обикалям и обикаляяяям
с нови хора и все готини
ако не, поне една Гърция да видя
стига ми разбива надеждите, че много ме влече натам
Ако ще ходиш да разглеждаш върви, върви, има какво да се гледа. Морето е хубаво, имат си там скалички, манастирчета.. Чудесно е за малка почивка. Но, ако искаш да живееш там, бих те посъветвала най-искрено да си промениш мислите. Гърция не е хубаво място за живеене. Още по-малко хората(е сигурно има свестни, но повечето са кукута там) са от най-прекрасните. А да не говорим, ако искаш да работиш там. Това пък не бих си го причинила, ако ще и милиони да ми предлагат.
ПТ: И аз искам нови хора. Писна ми от голямата част тук. Искам да живея в малко по-голям град, та поне да има хора, чиито имена не знам или не съм чувала нещо за тях от някой друг. Иначе съм добре. Гледам си драмичката и свиря на китарата <3
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 01-13-2013 на 20:50
*сън*
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
мх по тия островчета може да е готино, иначе само чокари е тая гърция
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аз говоря, 'щото майка ми живее там от както се помня. Какви неща съм чувала.. ох, леле.
Супер страшно е вечер, ако си сам.. Бог да ти е на помощ, ако си религиозен, ако ли не, моли се да си близо до вас или до някой приятел и да идеш в тях, че иначе ти се е е**** майката. И полицията няма да ти помогне в тоя случай. А за работата.. там е още по-лошо.
Как да е. Който иска да ходи де. То си е негова работа. Аз само казвам, какво става всъщност там от преживяването на човек, на чиито думи мога да вярвам.
^^ Може би наистина си прав. Но във всяка държава има какво да се види. И България не остава назад. Жалко, че хората тук рушат всичко и 5 пари не дават за природните ни богатства.
*сън*
OOOO
oстровчета <3
дай ги бебчооо ти насам
обожавам острови. Предложете ми сгодна дестинация.
Южно да е..
те са нещо в тоя стил http://www.youtube.com/watch?v=p-Z3YrHJ1sU
Mykonos е тва
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 01-13-2013 на 21:40
Законът е закон,
но той врата в полето е
Ааа..не ..Миконос си е.
Санторини е на хълм.
за коя държава става въпрос
Toва не е ли Санторини?
шо не бръмнеш до Тасос , той поне е близко
Законът е закон,
но той врата в полето е
другите са по-автентични и различни
тасос е като горна оряховица на остров