- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- What would you do, if..
Ще скоча с парашут :Д
Но и се надявам да го осъществя, де.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Then.... I would be the damn mother FuckeR...![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Мога 1000 неща да напиша, но ме мързи. Просто зависи какъв е страха на всеки.. Някои ги е страх от материалното (дали ще го изгубят и т.н.), други от духовното (дали Бог ще ги накаже и т.н.), зависи кой как го приема.
А за мен- не знам. Сигурно ще продължа да си живея нормално. С изключение на това, че няма да държа телефона в ръката си със написан номер "112" в готовност, ако се прибирам към вкъщи сама, по-късно вечер.
*сън*
оф мн глобализирано ми отговаряте
въпроса не е лесен, по принцип, защото сме приели да живеем неотменно със страховете си и да се водим по тях, вместо да ги изкореняваме и да се втурваме безстрашно по течението на живота, доверявайки се на самия житейски процес
в този смисъл за да се отговори изчерпателно на въпроса се иска малко да се разровим в слоевете на съзнанието си, където сме заровили истинските си мечти.
не мога да си представя... някак не си представям да живея без грам страх от нещо... иначе предполагам бих правила всичко,което ми скочи на секундата в сивото вещество
сериозно ли някой се прибира с написан 112 на тела... бих станал авер с Чарли Шийн
n00bs
Ми да.В тъмните градинки винаги може да има лоши батковци, които се молят да ги изкажа на лелките от 112
![]()
dgdg
^
А не е ли по-добрият вариант да си говориш с някой приятел/приятелка, докато се прибираш по тъмно?
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
ми тва също го практикувам, да, но по принцип ми е супер неудобно да звънна на някой в три през нощта щот минавам по черните пътища в квартала, примерно.
dgdg
Мен реално не ме е страх от нищо ежедневно. Но ако знам, че от действията ми няма да има последствия, щях да прекратя правото на живот на една камара индивиди или поне да им огранича правата... Щях например да пратя в някой концлагер всички цигани, които крадат, мизерстват и само цоцкат пари от държавата. Бих избил всички, които мислят единствено за собствените си интереси, без значение какви са последствията - визирам управници и лица с власт.
Ами аз като отивам към баба или от там да се прибирам към вкъщи, което се случва да е доста късно напоследък, точно от там всяка вечер минават по едно 15-20 човека. И то не какви, ами цигани, които почти винаги са пияни и са на възраст.. поне така мисля. Чувала съм ги, но не искам да ги виждам от близо.
Страх, не страх, няма кой да ме изпраща по това време. А за тия 15 минути път съм била на тръни не малко пъти и не само заради тия хора. Зимата не е чак толкова зле, но лятото в градинката покрай, която трябва да мина е просто ужас. Наркомани и пияници наредени един до друг на всяка пейка.
Иначе говоря повече с една приятелка, защото има безплатни, но принципно не ползвам много телефона си за звънене. И затова ползвам и другия вариант. Той поне е на 100% надежден![]()
*сън*