.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Мен реално не ме е страх от нищо ежедневно. Но ако знам, че от действията ми няма да има последствия, щях да прекратя правото на живот на една камара индивиди или поне да им огранича правата... Щях например да пратя в някой концлагер всички цигани, които крадат, мизерстват и само цоцкат пари от държавата. Бих избил всички, които мислят единствено за собствените си интереси, без значение какви са последствията - визирам управници и лица с власт.
    целия ти пост е базиран на страхове, нужда от контрол и купчина несигурности.

говоря за избори, които бихте направили, изхождайки от състояние на мир, покой и единство с вселената и отвъд.
    Последно редактирано от KumchoValcho : 01-14-2013 на 18:03

Цитирай Първоначално написано от Perchem Виж мнението
    Приеми че не можеш да си прав винаги
    приемам го.
    но все в случая съм прав

Повече от фен Аватара на jasmins
    ...щях да се разхождам по пижами из града :Д
    jasmer

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Ще си направя татто .

Супер фен Аватара на icebulllet14
    бих рискувала повече, бих опитвала повече нови неща... Може би бих променила коренно начина си на живот...
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Това е много философска тема. Това "ако не ви беше страх, какво щяхте да направите" по-скоро всеки го разбира като - "ако не те беше страх от змии, щеше ли да отидеш още сега да завъртиш около врата си един питон"... ;d
    Това, което описваш ти ми прилича малко на света на Тинки Уинкии, Ляяяляяя, Диипсиии, По.. Мир и вселена и тем подобни. Все пак сме в реалността, Господ ни е пратил тука да се мъчим, а не да си свиркаме по цял ден все едно не ни бърка нищо и да се правим на безстрашни. Всеки си има своите страхове и смятам, че не може без тях. Бяхме учили по психология за тия простотии, но сега не мога да се сетя точно какво беше.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    целия ти пост е базиран на страхове, нужда от контрол и купчина несигурности.

говоря за избори, които бихте направили, изхождайки от състояние на мир, покой и единство с вселената и отвъд.
    Пълни глупости майна. Ти ако не можеш да вземаш правилни решения докато не си в състояние на душевен мир, проблема е в твоя телевизор. Разумните хора правят избори без значение от обкръжаващата ги обстановка.

Голям фен Аватара на Pikachu
    Човек за да не се страхува, трябва да е изключително малоумен.
    Или да знае и да е способен да се защити от всичко на света във всяка ситуация.

Ако не ме беше страх от нищо, всички щяха да ме мразят.

Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Пълни глупости майна. Ти ако не можеш да вземаш правилни решения докато не си в състояние на душевен мир, проблема е в твоя телевизор. Разумните хора правят избори без значение от обкръжаващата ги обстановка.
    съгласен съм, просто целта на темата е друга, да се опиташ да погледнеш от съвсем друга гледна точка
    обкръжаващата обстановка не е отговорна за състоянието на духа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си