.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ПОМОЩ

nicolll
    Guest

ПОМОЩ

Не намерих подобна тема ! Искам да попитам за противозачатъчните. Кои са най-добрите и най-сигурните ????

Отиваш на лекар, там ще ти кажат кои са точно за теб!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Гинеколог само ще може да определи кои са подходящи за теб. И то след като ти направи изследвания. Не започвай да ги пиеш на своя глава!

nicolll
    Guest
    Знам че трябва гинеколог да ме прегледа , но не съм пълнолетна и няма как да ида . Затова и писах тук . Четох добри отзиви за Ясмин .

Няма "добри" противозачатъчни. Аз пия Ясмин и първия месец имах някои странични ефекти. Никак не е хубаво. Но аз не ги пия само за предпазване а са ми предписани и за други проблеми. Ако искаш само за кефа да ги почваш, по-добре размисли дали си струва.

nicolll
    Guest
    Незнам до сега не съм се притеснявала , но приятеля ми къса презервативите и затова търся други вариянти , за да не направя някой гаф .

Ми научи го да ги поставя правилно, без да ги къса. Явно не е много опитен, но всички останали щом се справят с едни кондоми и той ще може!
    Щом си и непълнолетна(въпреки, че в профила ти пише 19) още по-лошо. Не си прецаквай организма особено в тази възраст. Или поне, ако толкова държиш иди на гинеколог с някоя пълнолетна приятелка.

nicolll
    Guest
    Не то при него проблема е , че неиска с презерватив , но мен веднъж ми закъсня и умрях от притеснение . Зтова търся решение още съм малка за деца.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    И аз имах такъв проблем, че не иска с презерватив, изписаха ми хапчета и си прецаках здраво цикъла ;х изкарах си доста акъла. Отиваш на гинеколог и там ще ти изпише, но не мисля че трябва още от сега да се блъскаш с хапчета. Мое мнение разбира се
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Не можем ние да ти предпишем противозачатъчни. Отиваш на гинеколог, предписва ти ги той, които сметне за подходящи. Но не те съветвам да го правиш, научете се как се слагат презервативи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Има ужасно много видове противозачатачни и е много трудно а се каже кои са най-добрите,по простата приничина,че за мен едни са добри и походящи за теб други............. Най-добре отиди на лекар,който ще ти направ изследваня и ще определи кои са най-походящи за теб............. Само за информация моята гинеколожка не харесва Ясмин като противозачатачни защото са много стари,тя харесва новите,много по-пречистени и по-добре дозирани препарати (Джаз,Жанги и тн.)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nicolll Виж мнението
    Знам че трябва гинеколог да ме прегледа , но не съм пълнолетна и няма как да ида .
    хахахахахахаха
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си