.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Повече от фен

ДА СЕ НАПИЯ ЛИ

не ми върви в даскало, яко съм го закъсала, нямам приятели никакви вече, мозъка ми стана на лайно заради наркотиците, нямам приятел, не съм правила секс от месеци, с наще сме скарани, сестра ми е тъпа хаха, не съм се напивала от половин година, всъщност ми се драйфа като помириша алкохол, трева не съм пушила от месеци, другото го отказах и на купон не съм ходила от толкова. да взема ли да си се напия сама или кво да правя? преди имах безброй приятели, само по купони, кеф, кофти ми е.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И какво доведе до това ти положение?

Повече от фен
    никаква представа нямам така е било писано явно хаха

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Или си някаква шегаджийка или наистина "говориш" истината, ако е така напий се като животно за последно и влез в правия път !!
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

И като се напиеш по-хубав ли ще ти стане живота? По-добре вземи се осъзнай и направи някаква положителна промяна в живота си.

Напий се, ама го комбинирай и с поне една кутия хапчета. За такива малоумници това е най-добрата рецепта.

Повече от фен
    и по какво определи, че съм малоумна бе хаха

Повече от достатъчно ми е това че мозъка ти се е изпържил от наркотиците. Само идиот тръгва да се занимава с тия помии.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да,тва е най-разумнот нещо,което да направиш.
    Нашмъркай се , напуши се, бий си нещо и поздрави на Свети Петър!
    Аре аман от филмарски истории.
    Вземи се в ръце,щом не ти се получава значи не се стараеш достатъчно.
    maDamn

Вземи се в ръце и се погрижи за себе си, а не се оплаквай само. Единствената, която може да ти помогне си ти самата! Не искаш ли... няма как да стане.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    най-добре спри с наркотиците и напиването още сега, няма смисъл да пренатоварваш тялото си, понеже това не носи никаква полза, но може да се окаже вредно, спомням си когато преди години страдах от екстремални душевни агонии, и единственото, което ми оставаше беше да пробвам някакви наркотици, имах възможност да опитам, дори започнах със седативни от аптеката, обаче в крайна сметка реших да не продължавам нататък по пътят на упойващите средства, и просто се предадох в ръцете на истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос, Които се погрижиха за мен по много по-добър начин отколкото наркотиците биха могли да направят, и оттогава насам не съм употребявал дори и хомеопатичните седативни, които пиех, при положение че те са най-леките от всички, които се продават в аптеките, и сега вече станаха доста години откакто не съм употребявал никакви упойващи средства, което дължа изцяло на Тях Двамата - седящите на върховният вселенси престол, Бог Отец и отдясно на него Исус - единственият истински Господ
    Последно редактирано от npp : 01-13-2013 на 21:14

Повече от фен
    аз съм спряла вече, въпросът е как да изляза от дупката, в която се намирам. все си казвам от утре ще се променя, но не успявам. надъхвам се за 5 минути и до там. искам го, но очевидно нямам воля. дайте съвети ако някой е бил в подобно положение как се е справил

Супер фен Аватара на D*Rose
    Алкохолът не е решение. И млякото не е, но е по-евтино.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    .....ако е така напий се като животно за последно и влез в правия път !!
    или в токсикологията..
    good luck with that
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Зарежи стария живот , просто зарежи всичко , наркотиците , тревата, пиенето , приятелите , намери си нови приятели , оправи нещата с семейството си , а за това че сестра ти е тъпа ... съвземи се в ръце , стегни се . Късмет !!!

Повече от фен
    Благодаря за съвета Eskapel4o това и се опитвам да направя, но ,уви, не ми се получава много..

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Зависи , не ти се получава защото не го чувстваш това наистина .... вярвай в себе си че можеш да оправиш всичко , по някой пат и едно / Извинявай / върши работа , ще се почувстваш по добре и така натъка ще се нахъсаш както се казва повече и ще се оправи всичко ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    най-добре спри с наркотиците и напиването още сега, няма смисъл да пренатоварваш тялото си, понеже това не носи никаква полза, но може да се окаже вредно, спомням си когато преди години страдах от екстремални душевни агонии, и единственото, което ми оставаше беше да пробвам някакви наркотици, имах възможност да опитам, дори започнах със седативни от аптеката, обаче в крайна сметка реших да не продължавам нататък по пътят на упойващите средства, и просто се предадох в ръцете на истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос, Които се погрижиха за мен по много по-добър начин отколкото наркотиците биха могли да направят, и оттогава насам не съм употребявал дори и хомеопатичните седативни, които пиех, при положение че те са най-леките от всички, които се продават в аптеките, и сега вече станаха доста години откакто не съм употребявал никакви упойващи средства, което дължа изцяло на Тях Двамата - седящите на върховният вселенси престол, Бог Отец и отдясно на него Исус - единственият истински Господ
    след тоя коментар и аз бих се напила.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    след тоя коментар и аз бих се напила.
    Хахахахаххахахахха. Тоя като му четох мненията в "философия и религия" бая се посмях.
    По темата: Ако трябва да съм честен не знам и не искам да знам какво се прави в твоето положение. Напий се ако ще се почувстваш по-добре за постоянно, спри наркотиците и всички подобни глупости и започни на чисто.

Ставаме това за което мислим.

Еми ти ако преди си правила всички неща, които изброи, че сега не ги правиш, защо въобще се учудваш от последствията ?
    People Allways Leave !!!

Повече от фен
    не се учудвам.. просто не знам как да оправя нещата. възможно ли е заради наркотиците да съм в някаква депресия ? :д

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Що за глупост прочетох...
    Какви наркотици, какво чудо... ти изобщо колкото и да си годишна, яко си го закъсала, да, но главно заради неспособността ти да разсъждаваш трезво. Попринцип се мисли преди и след като се захванеш с нещо, (давам за пример тъй наречените наркотици ) но явно си го карала мн авантюристично до едното време и бум цъфваш вече с провален живот.
    Възможно е някой ден да се събудиш със странното чувство за ново начало, възможно е и постепенно да стигнеш до заветната цел "как да поправя живота си", а също така е и възможно да си останеш в дупката, както каза. Виждаш ли до какво те е довела глупостта ти и необмислянето на собствените ти действия?!

Хубаво е хората да се поучат от това. А специално за теб, успех, дано се поправиш, но никой не може да ти го причини сам този успех, освен ако ти не се повлияеш от мнението на близък човек.

Мега фен
    Seks ne pravila nakuponi ne hodila golemite problemi hahaha emi ako ne mojesh da se opravish po dobre slushai suvetitee na npp

майко мила за какво става въпрос на колко години си ти ? кфо с наркотици и алкохол кфо ще оправиш опитваш едно друго трето и накрая нямаш никои до себе си . Майка ти и баща ти няма ти навредят с техните съвети няма смисъл от всичко това ходи си на даскало създай приятелства на днешно време не се изискват много знания за да имаш добри оценки осъзнай го на време щото после като се събудиш и си на 20 нямаш образование и никои до теб тога и алкохола и дрога и кфо ли не няма ти помогне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си