Първоначално написано от
npp
най-добре спри с наркотиците и напиването още сега, няма смисъл да пренатоварваш тялото си, понеже това не носи никаква полза, но може да се окаже вредно, спомням си когато преди години страдах от екстремални душевни агонии, и единственото, което ми оставаше беше да пробвам някакви наркотици, имах възможност да опитам, дори започнах със седативни от аптеката, обаче в крайна сметка реших да не продължавам нататък по пътят на упойващите средства, и просто се предадох в ръцете на истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос, Които се погрижиха за мен по много по-добър начин отколкото наркотиците биха могли да направят, и оттогава насам не съм употребявал дори и хомеопатичните седативни, които пиех, при положение че те са най-леките от всички, които се продават в аптеките, и сега вече станаха доста години откакто не съм употребявал никакви упойващи средства, което дължа изцяло на Тях Двамата - седящите на върховният вселенси престол, Бог Отец и отдясно на него Исус - единственият истински Господ