- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скарахме се
Още не живеем заедно. Това предстои до няколко месеца.
честно казано и аз бих се натъжила, ако приятелят ми не изпитва желание да прави секс с мен .... Да чукна на дърво, от две години сме заедно и до сега не ми се е случвало да се скараме на такава темаВинаги и двамата искаме да правиме любов и го правим с желание и двамата и винаги ни е много хубаво
Дано се оправите с твоята приятелка... От тези благинки не бива да се отказва човек :P
^^Е, то ако е за единия път ок, ама явно имат проблем, който няма да се реши с едното канене у тях.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А, моя е грешката, извинявам се. Някак липсата на секс просто я свързвам по мой си подсъзнателен начин с дълго съжителство и еднообразие.
Не знам каква е причината за този проблем при вас, нито дали съществува отдавна или е само период. По принцип на мен не ми липсва желание, но понякога и други проблеми оказват влияние на либидото. Ако проблемът е от скоро обсъдете какво ви тревожи и т.н. в по-общ план, не конкретно за секса. Пък вие сте заедно от дълго време явно, така че не намирам нищо странно, ако се повдигне разговор и за сексуалните ви отношения.
dimitar_ak, ако я карате така, скоро нищо чудно да се разделите с приятелката ти. Давам ви най-много месец-2.
Сексът е важна част от една връзка.Ама много.Щом той куца и връзката ви няма да отива на добре.
Пък вие ще живеете заедно..Аз лично не бих си задълбочавала толкова отношенията с човек,с който имаме (големи)различия.