- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скарахме се
разнообразете си ежедневието
ако ходите на работа, после вкъщи, после вечеря, душ, книга/телевизия и лягате и евентуално (не)правите секс е нормално желанието да е убито
заведи я навън, двамата да сте си, или в компания, прошушни и нещо преди да се приберете, а като се приберете направи обстановката по-романтична-свещи и вино ще свършат работа + някое парче от дълбоките нежни архиви примерно
напоследък съм в 'сух' период и съм малко спряла, но все пак се надявам да ми схванеш мисълта
късмет
edit
и моите взаимоотношения с моя човек започнаха в дискотека, засега 4 месеца, още се крепим
не виждам проблема при мястото за запознанство с даден човек
Много ми е забавно да чета как 16-20 годишни дават съвет на 35+, ама той защо ли е пуснал темата точно в тоя форум?!
Проблемът не е липсата на секс, а това, че единият му се прави, а другия не. Липсва синхрон в това отношение, което честно казано нямам идея как може да се оправи.
Разнообразяване естествено, ама щом живеете заедно по-скоро я прати в някой стриптийз бар с момичетата. Т.е. разнообразете със самостоятелни дейности.
Или ако имате възможност идете някъде на почивка, на някое романтично място.
Още не живеем заедно. Това предстои до няколко месеца.
А, моя е грешката, извинявам се. Някак липсата на секс просто я свързвам по мой си подсъзнателен начин с дълго съжителство и еднообразие.
Не знам каква е причината за този проблем при вас, нито дали съществува отдавна или е само период. По принцип на мен не ми липсва желание, но понякога и други проблеми оказват влияние на либидото. Ако проблемът е от скоро обсъдете какво ви тревожи и т.н. в по-общ план, не конкретно за секса. Пък вие сте заедно от дълго време явно, така че не намирам нищо странно, ако се повдигне разговор и за сексуалните ви отношения.
^^Е, то ако е за единия път ок, ама явно имат проблем, който няма да се реши с едното канене у тях.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Сексът е важна част от една връзка.Ама много.Щом той куца и връзката ви няма да отива на добре.
Пък вие ще живеете заедно..Аз лично не бих си задълбочавала толкова отношенията с човек,с който имаме (големи)различия.