.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Често уриниране при жени

Здрвейте моят проблем е следния. От скоро много често почнах да пишкам , но също така пия и много течности . Онзи ден ми напраив впечатление че като се навеждах да си жръзвам обувките ме заболя бъбрека , след това в нормално състояние ме сряза че чак ми сепна думите ( защото говорех потелефона) . Пишкам на по около час и не е особено малко количеството , по скоро нормално. От какво може да е ? Натинала бях в края на декември но се оправих , сега само сутрин от време на време имам болки в гърлото , а всяка сутрин се събуждам изпотена (винаги ми е топло ) . Краката ми винаги изстиват защото в нас ходя боса ( тъп навик знам) . До колкото знам за цистита трябва да имам парене и като пишкам да е съвсем по малко и на често , а моето количество не е малко . Знаете ли на какво може да се дължи?

Може да имаш песичинки в бъбреците. Характерното за този проблем е често уриниране, а ако песъчинките са оформили камък, може да има и болка. Отиди на лекар, защото ако е така, и нещата се влошат още, може да получиш бъбречна криза, а от нея много боли. По-добре и по-лесно е песъчинките да се третират още в началото, преди да се е оформил камък. Най-добре отиди при личния си лекар, кажи си оплакванията, ще ти дадат направление и ще отидеш на специалист. Може да се наложи да ти вземат кръв и урина, както и да те видят на ехограф.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Трябва да отидеш на лекар. Така само с догадки няма да се оправиш. Определено щом имаш често уриниране съществува някакъв проблем, но лечението ще стане след поставяне на диагноза. Ето повече информация относно това здравословно състояние: http://medpedia.framar.bg/%D1%81%D0%...80%D0%B8%D1%8F

аз ти предлагам изобщо да не се ослушваш, защото аз бях по същия начин като теб само дето ме болеше при уриниране и то точно накрая ... Беше много, отделно ме болеше бъбрека когато ходя, заседя се и т.н .... Та мисълта ми е, че от толкова чакане и от " не бе, няма ми нищо, ще се оправя" аз направих бъбречна криза, която повярвай ми страшно много боли даже имах чувствтото, че хората като дишат покрай мен ми причиняват болка, направо си мислех, че умирам та сега много внимавам, съветвам те и ти да направиш същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си