- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувства към бившия.
Преди около седмица с приятелката ми скъсахме, с причината, че тя не иска да ми нарани чувствата като се привържа прекалено много към нея. Опитах се да разбера причината за раздялата защото това което ми каза отначало е просто глупава причина... Та тя ми каза, че най добрия и приятел е и неин бивш, и няма как да не чувства нещо към него. И затова скъса с мен, но сега тя иска адски много да сме заедно отново защото за първи път се е чувствала щастлива с момче. Аз и казах, че не мога да съм с нея докато има чувства към друг, и тя предложи да се дистанцира от него да спре да контактува за да забрави какво чувства към него и като всичко това мине да се пробваме отново. Аз се съгласих, но сега като го погледна отново не ми се струва като добра идея да се събирам с нея отново. Адски много я обичам, но послушах главата си...
Вие какво мислите по въпроса ?
Щом ти чувстваш, че не трябва да се събирате, ние какво да ти кажем? Помисли добре и реши сам за себе си.
Мисля си, че дори и тя да ти каже, че вече няма чувства към бившия и се съберете, ти ще продължиш да се съмняваш дали това е така.
Важното е, че тя е осъзнала грешката си и прочитайки това, много се зарадвах.Дай и шанс, но първо, послушай собственото си гласче, вътре в теб, интуицията. Няма нищо лошо във втория шанс, щом я обичаш, значи си струва, но направи си все пак една равносметка, трябва ли, не трябва ли. Аз си мисля, че трябва да и дадеш шанс, все пак погледни го и от друга перспектива, ако я обичаш наистина, не би искал да страда повторно нали? А ако я отрежеш и ти, повярвай ми, няма да е много щастлива.
![]()
Благодаря ви ^^
Просто като видя колко много се старае заради мен не бих могъл да я загубя отново...
Аз не знам за какво ти е да си с нея като тя обича друг?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не знам дали оценяваш каква жертва прави това момиче за теб.
Да се лиши от някой, към който е имала и все още има нещо - нормално е, така се прави, за да дадеш шанс на новата връзка. Но да се лиши от най-добър приятел заради теб... вода ще трябва да й носиш.
Колко време ходихте?
Знам и разбирам, но какво ще е това спрямо приятеля ѝ? Не би трябвало да ме интересува, но някак си ме притеснява.
На твое място аз бих продължила напред, но с друго момче, което ще има чувства към мен, не към някоя друга.
Т.е. няма да ти е първата, нито последната.
Някак ми се струва, че си резервния вариант, ако с него не се получи - ти си насреща.
Най-сетне е осъзнала, че няма да се получи (пак) с най-добрия й приятел и се е сетила за теб. Аз така си го обяснявам. Както и да е , все ще има някой след онзи, ако мислиш, че си струва - няма нищо лошо да си ти.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Неее те не са заедно от доста време и допреди 1 седмица беше с мен. Каза ми, че все още има чувства към него, а аз и обясних, че не мога да съм с нея ако чувства нещо към друг и ще направи всичко за да си променя мнението.
Няма за какво да се тормозиш за някого,където не се тормози за теб и харесва друг.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
мисля да я оставиш да си мисли , че си с нея и докато се усети да си я ебеш
Мисля, че хубаво си направил като си послушал главата си. От друга страна, ако бях на твое място, щях да й дам време да реши какво иска - да има най-добър пирятел или да е щастлива с теб. Нека остане малко самичка да реши дали бившия й липсва повече (този преди теб имам предвид) или ти- човека, с когото наистина е била щастлива.