.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Град
    София

Smile Приятеля ми не иска да ме отвори...

Здравейте. Аз съм на 17 и отскоро се запознах с едно момче, което е прекрасно, възпитано, внимателно с мен, с една дума мечта. Има само един проблем - не иска да ме отвори. А аз искам да бъда с него и той с мен, но му казах,че съм отворена и той дори и не подозира, говорихме си, но той каза, че го е страх какво ще се случи с нас после и какъв спомен ще ми остане (може би не е сигурен в себе си). Не знам какво да правя, все някога ще трябва да му кажа или да намеря момче, което няма да го е страх и да продължа с него. Какво ще ме посъветвате?

Първо ще те посъветвам да спреш да говориш за себе си като за буркан. Да ме отвори вика

И така и не разбрах той знае ли , че все още си девствена или не, защото казваш "говорихме си, но той каза, че го е страх какво ще се случи с нас после и какъв спомен ще ми остане (може би не е сигурен в себе си). Не знам какво да правя, все някога ще трябва да му кажа "?????

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Като за начало зачеркни думата "отвори" специално в такъв вид изречения. Ти не си буркан/консерва или нещо затворени което има нужда от отварачка.
    Приятелят ти не, че не е сигурен в себе си, а не е сигурен в теб.
    Покажи му, че държиш на него, и че искаш да си с него.
    Кажи му, че искаш той да е "специалният","единственият " и още там един куп глупости.
    И ще ти пусне

ПС: къде попаднах
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Сигурна ли си, че си на 17, а не на 12, както пише в профила ти?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ами питай го иска ли някой друг да те отвори?И ако иска има ли си някой избраник който да го направи? ...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    (facepalm) 3< 3< 3<
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на I love Music
    Рано ти е още едва на 12 години си......... Аз съм на 23 и още съм затворен.

Фен Аватара на idontunderstand
    Град
    София
    луда работа..

Да ти имам начина на изразяване...

Седни си на дупето и мирясай!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

diamant4eto66, мислиш ли, че имаш бЪдеще с този човек, след като сте се запознали "отскоро"? Какво си представяш - бяла рокля, сватба, деца...? Слез на земята! Независимо дали си на 12 или на 17 (по-вероятно ми звучи да си на 12, наистина), не трябва да бЪрзаш с пЪрвия. Трябва и двамата да го искате и да сте сигурни в това, че го искате, а не ти да го кандардисваш, пЪк той да се дЪрпа... Ако толкова искаш да правиш секс - 100% тук ще има 1 сюрия желаещи - просто го пусни като тема

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не се казва 'отвори' , а 'разпори, сцепи, разкърти'

-Как се казваш?
    -Тина.
    -От Христина ли?
    -Не, от Разпоретина!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не се казва 'отвори' , а 'разпори, сцепи, разкърти'
    аахахахаахаха
    Не, вижте на 17 съм, оставете какво пише в профила... приемам забележката за отварянето, но гледайте сега, аз не искам да се женя за него, просто в момента усещам, че той е подходящия човек за мен и съм готова да бъда с него във всеки смисъл В началото му казах, че съм девствена, но той каза, че ако е така можем да бъдем само приятели защото не бил искал да ми е първия 'всяко момиче било помнело първия си път и не знаел как ще съм го била запомнила аз' ... и тогава аз му казах, че не съм и всичко потръгна... Обаче сега остава проблема дали да потърся някой друг да отвори консервата или да го зарежа и да си намеря някой по-зрял... е това е цялата дилема...

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Първо ще те посъветвам да спреш да говориш за себе си като за буркан. Да ме отвори вика ---

ХАХАХХАХ сутрин сутрин ме карате да се смея с глас
    Последно редактирано от Eskapel4o : 01-15-2013 на 03:59

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от diamant4eto66 Виж мнението
    аахахахаахаха
    Не, вижте на 17 съм, оставете какво пише в профила... приемам забележката за отварянето, но гледайте сега, аз не искам да се женя за него, просто в момента усещам, че той е подходящия човек за мен и съм готова да бъда с него във всеки смисъл В началото му казах, че съм девствена, но той каза, че ако е така можем да бъдем само приятели защото не бил искал да ми е първия 'всяко момиче било помнело първия си път и не знаел как ще съм го била запомнила аз' ... и тогава аз му казах, че не съм и всичко потръгна... Обаче сега остава проблема дали да потърся някой друг да отвори консервата или да го зарежа и да си намеря някой по-зрял... е това е цялата дилема...
    Така значи според мен приятеля ти е гей. И ела при батко да те "отвори".

diamant4eto66 -така обяснено, почнах да разбирам приятеля ти. Според мен проблема е следния: той смята, че след като е пЪрвия, няма да е последния. Лично аз не познавам (не казвам, че няма, а че не познавам!!) момиче, което да се е оженило (т.е. да е прекарало достатЪчно дЪлго време) за този, който й е прЪв. От тази гледна точка, той може би се страхува, че би те загубил с течение на времето. Ти си на 17, дори и да ти хареса пЪрвия пЪт с него, все някога ще поискаш да пробваш какво е да спиш с друг. НЕ МИ ПРОТИВОРЕЧИ!!! ТАКА Е!!! От друга гледна точка, след като ще ти е прЪв, има голяма вероятност да не ти хареса, а той явно иска да ти харесва секса с него.
    Предполагам, че имаш проблем сЪс следното - как да му признаеш, че си го излЪгала за това, че не си девствена. Дали ако му кажеш истината, няма да те зареже, защото всЪщност си една малка лЪжкиня Ако все пак не искаш да го лЪжеш - да, отвори се с друг, но това е вече изневяра, а тя е вид лЪжа (дори по-гадна от тази, която си му казала). Има и трети вариант... Да се отвориш сама, но според мен това е колкото глупаво, толкова и опасно. Освен, че можеш да си лепнеш инфекция или да ти се счупи кренвирша (ако го обелиш), то не остават и някакви свестни спомени. А и не можеш да си говориш с кренвирша след секса...

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от prysnata_ti4inka Виж мнението
    diamant4eto66 -така обяснено, почнах да разбирам приятеля ти. Според мен проблема е следния: той смята, че след като е пЪрвия, няма да е последния. Лично аз не познавам (не казвам, че няма, а че не познавам!!) момиче, което да се е оженило (т.е. да е прекарало достатЪчно дЪлго време) за този, който й е прЪв. От тази гледна точка, той може би се страхува, че би те загубил с течение на времето. Ти си на 17, дори и да ти хареса пЪрвия пЪт с него, все някога ще поискаш да пробваш какво е да спиш с друг. НЕ МИ ПРОТИВОРЕЧИ!!! ТАКА Е!!! От друга гледна точка, след като ще ти е прЪв, има голяма вероятност да не ти хареса, а той явно иска да ти харесва секса с него.
    Предполагам, че имаш проблем сЪс следното - как да му признаеш, че си го излЪгала за това, че не си девствена. Дали ако му кажеш истината, няма да те зареже, защото всЪщност си една малка лЪжкиня Ако все пак не искаш да го лЪжеш - да, отвори се с друг, но това е вече изневяра, а тя е вид лЪжа (дори по-гадна от тази, която си му казала). Има и трети вариант... Да се отвориш сама, но според мен това е колкото глупаво, толкова и опасно. Освен, че можеш да си лепнеш инфекция или да ти се счупи кренвирша (ако го обелиш), то не остават и някакви свестни спомени. А и не можеш да си говориш с кренвирша след секса...
    Давай акъли с кренвиршите, после защо на 17 били извратени...
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Ами аз познавам 1 такава мацка. Сериозно! Друга пЪк пробва с химикал, ама забрави "умната" да махне капачката, та после "Мамоооо Помощ!"... Нека знаят децата! Така и така в другата тема ще прочетат за опцията, поне да им е ясно как трябва да го направят. И без това половината ще пробват... :/

Значи при положение, че си мисли, че не си девствена, той не иска да правите секс?
    Разбираемо е - казваш, че е мил, възпитан и т.н., може би смята, че ви е рано или чака да станеш на 18 (това сериозно го казвам, има хора, които не искат да избързват с непълнолетни, независимо че не са девствени).

Иначе моят е съвет е да си честна с него - не го лъжи за чувствата си и желанията си, за да не го караш да страда, ако ти пука и ако смяташ, че има силни чувства към теб. А от написаното не личи да си толкова влюбена, нямаше да се замисляш да го зарежеш, само защото не можеш да правиш секс, понеже си го излъгала.

Виж, като му кажеш истината и ако достатъчно и двамата държите един на друг - ще останете заедно, дори да не иска първоначално да ти е първия, в крайна сметка ще склони. Може и да мине време, но в даден момент и той ще поиска да спи с теб.

Повече от фен Аватара на jasmins
    Не трябва ли да е обратното..момчето да иска да "отвори" момичето :Д Защо толкова държиш да те разфасоват?
    jasmer

Град
    София

Wink

хахах мерси много за съветите... ще видя какво ще направя.. той иска след време да правим секс нали, най-нормалното нещо за една връзка при нейното задълбочаване, но ако му кажа истината ще го изгубя.. ще видим.. я сега кажете дали боли първия път?

Голям фен Аватара на s40t4
    Ми намери си друг... на 17 години е и е влезнала в некъв форум да се оплаква,че нейния не иска да я отвори... смешна си.... или не се оплаквай или си намери друг... нещо не ти отива на годините... пуууу тук,ако има някой с акъл и без детски акъл евала треа му кажа.........

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    След време може да се е привързал достатъчно и да има чувства, и всичко да мине гадно, без да слагате край на една връзка, само заради секса.

Иначе вариантите са да го направиш с друг /което също е лъжа - изневяра е, все пак/. Най - добрият вариант според мен е да му признаеш - добрата, здравата връзка не може да се крепи на една лъжа.

Голям фен Аватара на s40t4
    Пробвай сама да се отвориш

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Град
    София
    чакай бе не е ли заглавието тийнпроблем? да не искаш да обсъждам референдума?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си