- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта ме съсипа....
Аз съм момиче ,което скоро ще навърши 18 ,влюбих се много в едно момче ,което така и посмях нито веднъж да заговоря първа,обвинявах се за това ,че нямам смелост и т.н ,както и да е забравих го или поне го превъзмогнах....сега наскоро срещнах друго което мислих за добро ,но се оказа че далеч не е така ,когато е с приятелите си за него не съществувам само когато сме двамата и то понякога ,случи се така ,че се влюбих в уж добротата му това ,че не пушеше ,пиеше и ходеше с момичета да се се искефи пред другите ,за мен той беше различен.И така реших един ден да му намекна ,че го харесвам,но той нищо не каза.После след някой друг ден му признах когато отново бяхме сами и отоново нищо не каза ,дори и на приятелите си.Сега се чудя как съм могла да се влюбя така и да идеализирам един човек за мен той беше идеален ,но с поведението си и мистерията си направо ме отблъсна...Вече незнам струва ли си да опитвам или не ,най-добрата ми фр ме съветва да го забравя ,но казвам ви много ме боли за него и всички мечти ,които имах.Зареди пустата му дума любов съм се напивала ,пушила,страдала ,плакала и последните 2 най-вече над 1000 пъти...Любовта ме съсипа,вече нямам желание да се влюбвам повече ,защото от това боли и то много....
За каква любов въобще говориш, след като не си имала каквито и да било взаимоотношения с тях. С първият дори не сте и говорили. С втория сте, ама ти така и не си могла да го опознаеш, знаела си някакви си общи неща за него и си си сътворила образ в главата, в който си се "влюбила", но веднага след като си разбрала, че не е такъв си останала разочарована.
И ако вторият не е отвърнал на "симпатиите" ти , по-добре продължи напред и когато срещнеш подходящият , ще видиш, че любовта не е толкова болезнена и съсипваща, колкото я изкарваш.
Ами да ама да ти кажа не е толкова лесно! Аз самата знам от личен опит че не е нужно да си говорил с някого за да се влюбиш в него.
А моят съвет е: Щом заради него си страдала, плакала и ПУШИЛА значи не си заслужава особено заради третото. По- добре да се върнеш към първия и трябва да събереш смелост да говориш с него иначе възможността ти може да отмине. Ако много си била влюбена във втория МНОГО ТРУДНО ще го забравиш, но по- добре се постарай да не ти влияе толкова много![]()
Е в кое си била влюбена тогава, след като никога не си говорила с този човек? Пак казвам, създавате си някакви изкуствени образи в главата, в които се влюбвате и после като се окажа, че в действително не са толкова перфектни и ревете на ляво и на дясно колко сте нещастни. Няма как да се влюбиш в някого, само като го срещаш от време на време и го гледаш от 10 метра разстояни.
Ама какво ли се обяснявам и аз, като порастнете малко и ще видите колко глупаво сте звучали
Holly, някои хора само си търсят повод да страдат, щото е яко да си в ролята на жертва. Ползваш си го за оправдание за всичко.
amor_impossible (ох, колко сърцераздирателно..), не си страдала от любовта - тя е най-хубавото чувство, а за това, че си мечтала някакви неща, свързани с някой, който няма нищо общо с теб. Все едно аз да се влюбя в хубавата продавачка Марийка от кварталния магазин и по цял ден и нощ да си мечтая как ще имаме 3 деца, къща на два етажа с красива гледка и два лабрадора. И после да страдам, щото марийка не иска да участва в плана ми. Ми не, любовта няма нищо общо, нито мога да обвинявам Марийка, че не й се занимава с мен.
Сама си прави изводите.
Защо я наливаш? Чувала ли си за "любов от прЪв поглед"? И тогава няма "каквито и да е взаимоотношения", ама човека си е влюбен и това е. От друга страна, в миналото мЪже са се влюбвали само в бродиращата на балкона или прозореца дама. Без дори да си разменят дума (само погледи понякога), тя е ставала дамата на тяхното сЪрце, заради която са влизали в бой и са вЪршели безброй глупости.
Сега вече е различно, да... За да си влюбен/а, трябва явно да се изчукаш пЪрво или да те натискат в някой ЪгЪл на Planeta Payner...
Не мога да разбера - след като не можеш да помогнеш на вЪпросното момиче сЪс сЪвет или добра дума, защо я наливаш?
Любов от пръв поглед няма. Тя съществува само във филмите и приказките. И както казах можеш да се влюбиш в изграденият за някого образ в главата ти, но това не е истинка любов, ти не го обичаш този човек. Разкажи ми ако искаш и за Ромео и Жулиета, нали много обичате да давате за пример тази пиеса, колко страстна любов са имали, макар и за ден-два. И не ми преиначавай думите, къде съм казала , че трябва да се "изч*каш" с някого или да се натискате където и да било? Чак жално ми става за хора , които са на 28 (ако наистина си на толкова де) и все още живеят в приказките.
А ти помогна как? Като я защити от мен и и наля толкова глупости в главата.Първоначално написано от prysnata_ti4inka
И да, besso е прав , на някои хора просто им харесва да са нещастни и да мрънкат.
С второто момче съм общувала доста пъти ,обаче вече бях хлътнала , а и има един поглед с който ако ме погледне се изчервявам ,макар че не съм срамежлива с него е различно ,не е като да говоря с друго момче
Колко хубаво би било хората да коментират в теми, в които са компетентни, а не на всяко гърне - мерудия и празни приказки наред..
Не я защитавам! Просто е тъпо, когато някой зададе въпрос всички да почнат с "тролиш", "много си тъп/а" и някакво гадно отношение от сорта на "в кое си била влюбена" - щом не й е безразличен, значи има някакви чувства дори и да е само харесване.
Да, "тези неща" съществуват само в приказките, но според теб... Това, че ти не си я изпитала не означава, че е невъзможно да съществува!!!
Благодаря за съжалението! Освен съчувствие приемам и финансови помощи на банковата си сметка! Обещавам да си купя книжки, с които да обогатя 28-годишната си бедна душевност!!!
След като ваша светлост е толкова напред с материала, защо не обясниш как възниква любовта, кога трябва да обичаме, в какви хора трябва да се влюбваме и кое да харесваме в даден човек!!!
Хората са различни, допадат им различни неща и любовта за различните хора се проявява по различен начин - ако 1 подарява цветя, друг прави серенада, трети си бие жената "бия та щот' та обичам!!"... в случая момичето явно се смущава от въпросното момче. Това й е проблема, не мисля, че е важно "в какво си влюбена"...
http://www.youtube.com/watch?v=kZoBgX8rScgЛюбов от пръв поглед няма. Тя съществува само във филмите и приказките. И както казах можеш да се влюбиш в изграденият за някого образ в главата ти, но това не е истинка любов, ти не го обичаш този човек.
Изгледай го. Може да ти стане интересно.
Аз също вярвам в любовта от пръв поглед ,и не мисля че е нужно да опознаеш някого та тогава да се влюбиш в него,кокато се влюбиш то просто няма обеснение защо ,просто така става...
Ако се влюбваш само във външния вид на човек, да може да има любов от пръв поглед. Подкрепщям HollyGolightly, никой не тролва, просто спорим. Човек може да те привлече от пръв поглед, но не и да се влюбиш. От моя гледна точка за да обикнеш дадения човек, първо трябва да го опознаеш. Иначе какво ще обичаш в него ? косата, очите ? Айде моля ти се![]()
С второто момче съм общувала доста пъти ,питал съм приятелите му разни неща но това беше в началото сега ако искам да го питам нещо отивам директно и го питам![]()
Amor-imposible... добрем... наистина е сърцераздирателно. Ам, аз също смятам, че някои хора просто си търсят повод да страдат.
Авторке, не звучиш като 18 годишна.. оправи си правописа и изказа.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5