.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

За каква любов въобще говориш, след като не си имала каквито и да било взаимоотношения с тях. С първият дори не сте и говорили. С втория сте, ама ти така и не си могла да го опознаеш, знаела си някакви си общи неща за него и си си сътворила образ в главата, в който си се "влюбила", но веднага след като си разбрала, че не е такъв си останала разочарована.
    И ако вторият не е отвърнал на "симпатиите" ти , по-добре продължи напред и когато срещнеш подходящият , ще видиш, че любовта не е толкова болезнена и съсипваща, колкото я изкарваш.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    За каква любов въобще говориш, след като не си имала каквито и да било взаимоотношения с тях. С първият дори не сте и говорили. С втория сте, ама ти така и не си могла да го опознаеш, знаела си някакви си общи неща за него и си си сътворила образ в главата, в който си се "влюбила", но веднага след като си разбрала, че не е такъв си останала разочарована.
    И ако вторият не е отвърнал на "симпатиите" ти , по-добре продължи напред и когато срещнеш подходящият , ще видиш, че любовта не е толкова болезнена и съсипваща, колкото я изкарваш.
    Ами да ама да ти кажа не е толкова лесно! Аз самата знам от личен опит че не е нужно да си говорил с някого за да се влюбиш в него.
    А моят съвет е: Щом заради него си страдала, плакала и ПУШИЛА значи не си заслужава особено заради третото. По- добре да се върнеш към първия и трябва да събереш смелост да говориш с него иначе възможността ти може да отмине. Ако много си била влюбена във втория МНОГО ТРУДНО ще го забравиш, но по- добре се постарай да не ти влияе толкова много

Цитирай Първоначално написано от Lione_Dios Виж мнението
    Ами да ама да ти кажа не е толкова лесно! Аз самата знам от личен опит че не е нужно да си говорил с някого за да се влюбиш в него.
    Е в кое си била влюбена тогава, след като никога не си говорила с този човек? Пак казвам, създавате си някакви изкуствени образи в главата, в които се влюбвате и после като се окажа, че в действително не са толкова перфектни и ревете на ляво и на дясно колко сте нещастни. Няма как да се влюбиш в някого, само като го срещаш от време на време и го гледаш от 10 метра разстояни.
    Ама какво ли се обяснявам и аз, като порастнете малко и ще видите колко глупаво сте звучали

Защо я наливаш? Чувала ли си за "любов от прЪв поглед"? И тогава няма "каквито и да е взаимоотношения", ама човека си е влюбен и това е. От друга страна, в миналото мЪже са се влюбвали само в бродиращата на балкона или прозореца дама. Без дори да си разменят дума (само погледи понякога), тя е ставала дамата на тяхното сЪрце, заради която са влизали в бой и са вЪршели безброй глупости.
    Сега вече е различно, да... За да си влюбен/а, трябва явно да се изчукаш пЪрво или да те натискат в някой ЪгЪл на Planeta Payner...
    Не мога да разбера - след като не можеш да помогнеш на вЪпросното момиче сЪс сЪвет или добра дума, защо я наливаш?

Цитирай Първоначално написано от prysnata_ti4inka Виж мнението
    Защо я наливаш? Чувала ли си за "любов от прЪв поглед"? И тогава няма "каквито и да е взаимоотношения", ама човека си е влюбен и това е. От друга страна, в миналото мЪже са се влюбвали само в бродиращата на балкона или прозореца дама. Без дори да си разменят дума (само погледи понякога), тя е ставала дамата на тяхното сЪрце, заради която са влизали в бой и са вЪршели безброй глупости.
    Сега вече е различно, да... За да си влюбен/а, трябва явно да се изчукаш пЪрво или да те натискат в някой ЪгЪл на Planeta Payner...
    Любов от пръв поглед няма. Тя съществува само във филмите и приказките. И както казах можеш да се влюбиш в изграденият за някого образ в главата ти, но това не е истинка любов, ти не го обичаш този човек. Разкажи ми ако искаш и за Ромео и Жулиета, нали много обичате да давате за пример тази пиеса, колко страстна любов са имали, макар и за ден-два. И не ми преиначавай думите, къде съм казала , че трябва да се "изч*каш" с някого или да се натискате където и да било? Чак жално ми става за хора , които са на 28 (ако наистина си на толкова де) и все още живеят в приказките.

Цитирай Първоначално написано от prysnata_ti4inka
    Не мога да разбера - след като не можеш да помогнеш на вЪпросното момиче сЪс сЪвет или добра дума, защо я наливаш?
    А ти помогна как? Като я защити от мен и и наля толкова глупости в главата.

И да, besso е прав , на някои хора просто им харесва да са нещастни и да мрънкат.

Любов от пръв поглед няма. Тя съществува само във филмите и приказките. И както казах можеш да се влюбиш в изграденият за някого образ в главата ти, но това не е истинка любов, ти не го обичаш този човек. Разкажи ми ако искаш и за Ромео и Жулиета, нали много обичате да давате за пример тази пиеса, колко страстна любов са имали, макар и за ден-два. И не ми преиначавай думите, къде съм казала , че трябва да се "изч*каш" с някого или да се натискате където и да било? Чак жално ми става за хора , които са на 28 (ако наистина си на толкова де) и все още живеят в приказките.

А ти помогна как? Като я защити от мен и и наля толкова глупости в главата.

И да, besso е прав , на някои хора просто им харесва да са нещастни и да мрънкат.
    Не я защитавам! Просто е тъпо, когато някой зададе въпрос всички да почнат с "тролиш", "много си тъп/а" и някакво гадно отношение от сорта на "в кое си била влюбена" - щом не й е безразличен, значи има някакви чувства дори и да е само харесване.
    Да, "тези неща" съществуват само в приказките, но според теб... Това, че ти не си я изпитала не означава, че е невъзможно да съществува!!!
    Благодаря за съжалението! Освен съчувствие приемам и финансови помощи на банковата си сметка! Обещавам да си купя книжки, с които да обогатя 28-годишната си бедна душевност!!!
    След като ваша светлост е толкова напред с материала, защо не обясниш как възниква любовта, кога трябва да обичаме, в какви хора трябва да се влюбваме и кое да харесваме в даден човек!!!
    Хората са различни, допадат им различни неща и любовта за различните хора се проявява по различен начин - ако 1 подарява цветя, друг прави серенада, трети си бие жената "бия та щот' та обичам!!"... в случая момичето явно се смущава от въпросното момче. Това й е проблема, не мисля, че е важно "в какво си влюбена"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си