.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Post Помогнете ми супер мн се притеснявам

Харесвам едно момче и с него сме приятели но никога не сме се гушкали и утре искам да го гушна но просто ми е супер неудобно незнам просто ще ми кажете ли какво да направя,за да се гушнем много се притеснявам попринцип не съм срамежлива но за момчета супер много се притеснявам

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Първо искам да ми кажеш имаш ли 11 години, после ще ти отговоря
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Може да има 11, може и на повече да е, ако не ти идва отвътре, изобщо не го прави.

Фен Аватара на idontunderstand
    Град
    София
    Ами гушни го ?!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Амиии,гушни го просто....
    >>DjBelev<<

Спри да мислиш и го направи.

Не мога да разбера какъв ти е проблема ... като искащ гушни си го и толкова ... к'во има да му мислиш

Първо си купи едно букварче и после чак мисли за гушкане...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Помоли го да направи нещо за теб и го гушни за благодарност. Щом толкова те е срам...

[ Темата е едно изречение от 3 реда, само с една запетая и дори няма точка... ]
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Е ние какво, да го гушним вместо теб ли?! Отиваш гуш за здравей, гуш за чао и готово, няма нищо трудно. А и се научи как се пишат изречения в 3-4 клас вече трябва да ги знаете тези неща.

Как да ти помогнем, да дойдем да го прегърнем ние ли?Преодоляваш го този срам и го гушкаш просто, все пак казваш, че сте близки приятели, не мисля, че той би ти казал нещо.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Просто отиди при него гушни го и му кажи здравей как си , щом досега не си го гушкала ... той със сигурност ще разбере че имаш поне някакви чувства към него ... ако не разбере значи е под 11-12 годишен ...

Цитирай Първоначално написано от nikiriki8 Виж мнението
    Харесвам едно момче и с него сме приятели но никога не сме се гушкали и утре искам да го гушна но просто ми е супер неудобно незнам просто ще ми кажете ли какво да направя,за да се гушнем много се притеснявам попринцип не съм срамежлива но за момчета супер много се притеснявам
    Просто го направи! Може и той да има подобни чувства кЪм теб, но да го е срам. Все пак някой от двамата трябва да направи пЪрвата крачка. Ако той не се сеща или не гледа на теб по този начин, задЪлжително трябва да си ти. Давай смело и после да кажеш какво е станало

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Рекламата на Найк, момиче - JUST DO IT!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си