- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнение : ))
Здравейте! : )
В момента съм в една много странна ситуация и искам да чуя някой друг коментар.
Започнах да си пиша с едно момче, не е от моя град и е 1 год по-голям от мен (аз съм на 17 той е на 18 ). Разменихем си фейсбуците, за да добие всеки от нас представа с кого си пише. Съвсем на шега ми даде номера си и от тогава (вече 1 месец и половина) се чуваме почти всеки ден. Никога не съм очаквала да срещна свестен човек в интернет, който да не е вулгарен (както повечето са), а точно обратното. Доста е мил. Сега ми направи изненада като ми спечели албум на любимия ми изпълнител (еминем). Каза ми, че иска да дойде в града ми, за да се видим (ако аз имам желание) и съответно да ми го подари.
По принцип нямам много опит. Преди време имах връзка, в която ме разиграваха доста и може би в момента за това се притеснявам да му се доверя. Тук не мога да говоря нито за любов, нито желание за каквито и да били по-близки отношения, просто може би имам желание да се разведря от ситуацията в която попаднах преди време.
В интернет човек е съвсем друг..може да се представя за какъвто си иска нали знаеш..не знам,не мисля,че е добра идея,но ако толкова много искаш се вижте![]()
Досега съм се запознавала с много момчета от нета:от фб,сайтове за запознанства. Дори съм имала връзка с такъв човек, с когото съм се запознала в нета. Един съвет НИКОЙ С КОГОТО СИ СЕ ЗАПОЗНАЛА ОТ НЕТА НЕ Е СВЕСТЕН!!!! Повярвай ми!
Ами излезте, не виждам къде е дилемата изобщо.
Разходете се, поиграйте някаква готина игра, покажи му интересно място в града...
Изключи си от съзнанието очакванията, само ще ти пречат да се отпуснеш.![]()
Ако държиш да го видиш,по-добре за първата среща вземи някоя приятелка с теб и него можеш да го помолиш да доведе някой приятел.Току-виж 4-та сте си паснали![]()
Всъщност няма нищо лошо да излезете. Хубаво е ,че го приемаш неангажиращо, така няма да се притесняваш и няма да създаваш илюзии, които да се разбият после, ако не се получи. Просто излез и се запознай с нов човек. : )
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Аз не разбрах за кое по-точно ти трябва мнение. Все пак излизаш с него, за да се видите, никой не е казал, че нещо повече трябва става между вас. Опитай, нищо няма да загубиш.
Ти да видиш. Имам доста познати, които така са започнали. Даже знам за едно семейство, запознаха се по този начин и сега са женени с 2 деца. Ама иначе много обичате да правите такива генерални заключения
Само внимавай! На мен така преди време ми предлагаха да зарибявам момичета по интернет и да ореждам срещи с трети човек, който щеше да ги склонява към проституция. Естествено отказах!! Имам 2 сестри и самата идея някой да им причини нещо подобно ми е отвратителна. Така че - внимавай! Не знаеш кой е от другата страна на клавиатурата. Иначе момчето може и да е свястно...