.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време

Kaк отебавате

Примерно дружите с едно човече, обаче в последствие това човече се оказва долно, лицмерно и не такова за каквото сте го мислили.Обаче на вас ви е мъчно и гадно да му теглите майната..
    Как го отебавате в този случай?
    Ама така хубаво, че да си вземе поука!

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Ще следя темата.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Следи я, и аз ще си я следя, че ми е интересно.
    Понеже съм много емоционална и нежна душичка, ей такива хора се завъртат около мен, дето само вземат и ме изцеждат до край, а после си показват истинските лица.
    Обаче аз вече съм свикнала с тяхи ми е тъжно да се разделя или просто да им тегля майните..Отделно,че аз искам от цялата работа, те да си вземат поука..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    пращам му такива като тебе да му дадът урок
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Мега фен
    ако става дума за приятели/приятелки ... така .. и аз съм много чувствителна,но винаги ей така изведнъж ги оставям... винаги съм премисляла едно нещо по 10 пъти,докато някой преди да го е казал го е забравил.. забелязвам и най-малката частица,следователно,от най малкото нещо може да ми стане гадно.. обаче си знам че няма смисъл да ги ''отебавам'' просто търпя,търпя,търпя и един ден изпушвам.. винаги след като видя истинското аз на някой предполагам след колко време ще изпуша и то винаги рано или късно изпушвам - обаче това е момента в който наистина спира да ми пука,в който съм изтърпяла достатъчно.. просто ми идва отвътре.. пф,ударило ме е на философия

казваш им ADIOS DYHAIOS и готово !

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Като ще се правиш на кучка , хубавка ли си поне ?

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Въобще не ми е мъчно за такива индивиди.
    Майната им и това е :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Въобще не ми е мъчно за такива индивиди.
    Майната им и това е :Д
    Абсолютно и аз това бих направила.
    Но аз принципно си предусещам какви хора са още в началото и просто не ставам приятел с тях.
    *сън*

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Имам много точна преценка за хората и до сега не ме е лъгала.. Но ако се случи все пак да се излъжа за някой индивид, и се окаже не това, за което съм го мислила.. ДИРЕКТНО му казвам какво мисля ;д

Мега фен Аватара на TrollFaace
    аре fuck off върши работа

игнорирам ги, ако са абсолютни идиоти и не схванат и почнат да се натрапват вече ми стават антипатични и няма такова нещо, като съжаление

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Не ги отебавам, просто започвам да се преструвам и спирам да споделям чак толкова.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Пробвала ли си с Бой ?

Голям фен Аватара на Pikachu
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    Не ги отебавам, просто започвам да се преструвам и спирам да споделям чак толкова.
    Точно.
    Може да ти се обидят малко, ама няма значение.
    Те са си виновни, че са малоумни.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Ограничавам комуникацията доколкото е възможно, ако трябва да говоря с него, говоря само общи приказки. Колкото и да ми е трудно/мъчно да му тегля майната, си казвам, че въпросния индивид не си заслужава нервите по него, и действам към това да огранича разговорите с него. Няма к'во да го псувам или да му тегля майната, самата липса на комуникация с него е достатъчно наказание.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Игнор в интернет, а ирл ставам изключително некомуникативен, все едно говоря с непознат, отговарям с да и с не само и гласа ми се променя. Не че си налагам да е така, просто ми идва естествено това поведение пред хора които не харесвам или са ми изгубили доверието по някакъв начин.

Супер фен Аватара на RedArmy
    На повечето съм им казвал всичко в очите, смятам, че е по-добре отколкото да спра да им говоря и никога да не разберат защо ги игнорирам.. защото повечето такива хора са толкова тъпи че дори не могат да усетят защо им се сърди човек.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Banned Голям фен
    лепвам им прякор курва-бариза и ги пращам да пасат

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Еми то и аз съм емоционална, чувствителна и т.н. Но сега от около 1 година вече се промених много в това отношение, за което говориш ти. Като видя, че човека почне да товари много, опитва се да се изкарва жертва във всяка ситуация, не премисля действията и това, което говори, прави от мухата слон и ме кара да се чувствам виновна, просто му казвам всичко в очите, удрям му един стабилен игнор и след около 2 седмици почват едни извинения и т.н. Досадно е когато някой ти държи сметка какво и с кого правиш. Примерно аз имам една приятелка, която ревнува от другата ми най-добра и често пъти дори ми е правила проблем и сме се карали заради това. Ама така става когато хората си нямат проблеми, почват да правят едни сплетни, глупости и да ти се качват на главата. Та решението е - казваш си всичко, което мислиш за него и спираш да говориш с въпросния индивид и ако получи прозрение по някакъв необясним начин и реши да ти се извини и си излее "бедната" душица пред теб, тогава вече може да си помислиш да му "простиш". Аз когато "прощавам" вече си имам едно на ум и въпреки че се държа по добър начин, вътре в себе си знам, че тоя човек не става за нищо и просто защото си е видял грешките (силно казано) продължавам да контактувам с него с надеждата, че ще има някаква промяна.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    И аз съм доста миличка, добричка и хуманна. По принцип. И на мен ми е жал, и на мен ми е тъпо, и на мен ми става гадно. Мисля за хората, поставям се на тяхно място. Не съм егоист.
    И въпреки това окото ми не мигва, ако някой ме обатачи, преебе по някакъв начин, измами. Не става въпрос колко си добър, а колко глупав можеш да бъдеш, за да си повярваш, че такъв човек заслужава да контактуваш с него по някакъв начин, какъвто и да е било, камо ли да е част от ежедневието ти.
    В такива случаи преди време си връщах и се озлобявах доста, сега не се занимавам въобще, просто игнорирам тези индивиди, и забравям, че ги има.

Голям фен Аватара на slimbo
    Мно'о лесно

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Мно'о лесно
    Това е отговора

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ако ми е мъчно да му тегля майната, значи имам доста сериозен проблем.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На мен пък винаги ми е много криво като се стигне дотам, но и не са ми правили някакви сериозни гадости, тъй че съм си оставала с доста топли чувства. Изстрадвала съм си го вътрешно, че е трябвало да се стигне до това решение и то не заради някакви глупави, незначителни причини колкото за липсата на човека.

В училище ми беше първото такова преживяване, но си ми оказа влияние и до днес. Приятелката ми от началото ми се разсърди, че съм казала, че като скачат на ластик ни влизат в очертанията на Къра :Д След което забрани на част от момичетата от класа да си говорят с мен. Мноого е гадно да се превърнеш в аутсайдер за половин година. хахахах

Далечни хора със сигурност ми се е случвало да направят гадост, но в момента даже не се сещам за такъв конкретен случай. От тях просто възприемам, че не са ми никакви и не мога да имам очаквания от тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си