.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Exclamation пфпф

веррррррррррррррррррррррр ррррррр
    Последно редактирано от limpk0nk3 : 01-15-2013 на 13:58

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    По мое мнение, връзките, които са като вашата(постоянни караници, раздели и т.н.) се поддържат не от любов, а от страх да не останеш сама.

не не е така , защото през това време ме харесват и други , но аз си искам него

^Да, защото не си уверена в това доколко сериозни са другите. Или просто не ги харесваш. Или не отговарят на толкова твои критерии, на които твоя отговаря.

Не мисля, че някой, който наистина обича някого би задал въпроса "Как да разбера дали наистина го обичам?"

има доста по красиви , по сериозни и т.н. от него , но това си е твое мнение

Не ме разбра, ама както и да е(базирах си твърдението на цитата: "пишем си от 1 година някъде и двамата не бързахме, искахме да се опознаем, за да може връзката да ни е сериозна.").

Съгласявам се с Петя.

А и ти си на 15 нищо не си видяла в отношенията между хората, във връзките. Иска ти се да си голяма и да си имаш гадже. Аз не мога да разбера ако искаш да си с някой и го харесваш/обичаш, как можете да се карате 5 дена в седмицата. Лапешка история е вашето, гледай си уроците, че е края на срока.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Ние не можем да ти кажем дали го обичаш или не. Това трябва да го разбереш сама а не да питаш някой друг.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Сядате и говорите.

Иначе какво чувстваш - само ти си знаеш. Дали го правиш от страх да не останеш сама или защото го обичаш - ти си знаеш. Така, че се осъзнай и със самата теб, щото работата ще стане още по-лоша.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Добре де, а що не положите усилие да се разбирате, ами трябва всичко да е сръдни и скандали? Опитайте се да изгладите нещата помежду си, за да се чувствате добре заедно.
    Иначе само ти можеш да разбереш обичаш ли го или не, ние няма как да направим такова генерално заключение, след като не ви познаваме.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Не мисля, че някой, който наистина обича някого би задал въпроса "Как да разбера дали наистина го обичам?"
    Да.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

темата- КОШ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си