.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Разведени родители...

След осем години все още се надявам че наще могат да се съберат отново въпреки всичко!Споделете ако сте деца на разведени родители...как се чувствате? какво бихте направили за да отново те да са заедно?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Нямаш правото да правиш каквото и да е. Щом те са преценили, че не са щастливи един с друг, значи раздялата е най-доброто решение.

По-добре разведени родители, отколкото такива, които са насила заедно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    По-добре разведени родители, отколкото такива, които са насила заедно.
    Абсолютно.

Нашите се разведоха още когато бях на 5-6, за което много се радвам. Като малка ми е било криво, факт, но с времето минава. Определено е било правилното решение, защото от сегашната гледна точка на възрастен човек и познавайки ги много добре и двамата, просто не знам как са се взели изобщо.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Прави сте...но чувството е много гадно..

Banned Мега фен
    и защо да е гадно ? вашите си имат теб - това винаги ще ги свързва.. от друга страна са щастливи с други хора (предполагам) разведени не означава да се подминават по улицата,да не държат никаква връзка и т.н. .. имам приятелка с разведени родители и и' е супер добре... има и брат.. свикнали са и никога не са се оплаквали... баща и си има приятелка,майка и си има приятел.. майка и работи в друга старана и и праща някой друг лев,тя живее при баща си ... на почивки ходи с майка си,защото с баща и е постоянно и така.. никога не се е чувствала ощетена по някакъв начин... това е глупаво... разведени родители не означава,че ти имаш 1 родител ( при който живееш) те винаги ще мислят за теб

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от yony.pain Виж мнението
    Прави сте...но чувството е много гадно..
    А някои се надяваме да се случи такова нещо.

Гадно е, да. Нашите се разведоха когато бях на 14. Приех го изключително ЗЛЕ. И до ден днешен, ми е едно такова "празно" отвътре. Не се чувства семейната топлота, няма го онова приятно чувство по празниците, коледа, нова година, трябва да ги делиш..изобщо нищо не е същото..

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Абсолютно.

Нашите се разведоха още когато бях на 5-6, за което много се радвам. Като малка ми е било криво, факт, но с времето минава. D
    Да, нашите се разведоха, като бях на 4. В повечето случаи винаги ми е било гадно докато бях малка, но да- свиква се. Сега въобще не ми прави впечатление. Живея си с майка ми, с баща ми общувам доста често, двамата поддържат приятелски отношения (въпреки че преди беше абсолютно обратното, с доста тежки случаи..), и двамата са намерили друг човек до себе си. Общо взето..с времето всичко се променя.

Супер фен Аватара на skornex
    Горе главата в момента се издуржам сам докато баща ми работи в софия и ми праща пари живея сам майка ми се ожени за друг мъж още през 2006 но "дреме ми на к*ра" след известно време свикваш - пък и имаш приятели които да те подкрепят в труден момент
    F$@k suicide silence!

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    нашите са се развели като съм била на 2. Аз дори не помня....
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си