.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Първият татус си го направих с огромно значение за мен. Просто стана нещо, което исках да овековеча. И да ми се беше случило на 13, и на 23, щях да си го направя татуса. И дори смисъл да не остане вечен, просто искам винаги да помня това нещо. Та не мисля, че годините са от особено значение, всеки сам си решава - правиш си го да си го гледаш ти, не другите. Повечето дори няма да знаят, че го имаш, пък и какво им дреме, той си е за теб.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Първият татус си го направих с огромно значение за мен. Просто стана нещо, което исках да овековеча. И да ми се беше случило на 13, и на 23, щях да си го направя татуса. И дори смисъл да не остане вечен, просто искам винаги да помня това нещо. Та не мисля, че годините са от особено значение, всеки сам си решава - правиш си го да си го гледаш ти, не другите. Повечето дори няма да знаят, че го имаш, пък и какво им дреме, той си е за теб.
    Не е въпроса до другите, а до нея. Ако просто иска няква рисунчица, която ще избере от каталог и няма никакъв смисъл, файда да и се радва и след 10 години. :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си