- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
лека ви![]()
абе глупости![]()
просто мислех,че ще се прибера много късно и ще си легна,но не стана такаиии ми се скапа настроението още докато бях навън ( не че преди това не си беше скапано де) ама очаквах да ми е супер весело,а те половината са здухани ( знам как се пише преди някой да ми се е скарал,нарочно е) иии се прибрах супер рано и така ................. сега мисля да имам кино вечер и да не спя
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............................................#
шубидуб![]()
ти знаеш ли в момента в съединените щати какво има ? - съединения![]()
![]()
![]()
зн че нз
Ти нз кво зн аз което значи че нищо не зн
Твое е само това, което си изял и изпил!
не зн че нщ нз а зн че ти нщ нз
^ ко каза,ко ?!![]()
как сме ?
що па ?
ау извинявам се![]()
момиче за приятелка и момче за гадже НЕ ти трябват![]()
![]()
![]()
ъммм пояснявам : по принцип аз не съм приятелка с момичета.. всичките ми приятели са момчета ( и едно момиче,което мисли като мен) етс. има и някакви други момичета там ама те са ей така (не мога да кажа,че са ми приятелки) и ддз.. момичета не мога да понасям.. адски лигави,мрънкащи и нз какви същества ( и аз мрънкам ама знам кога,къде и на кой) .. още повече че ( давам пример) : вариант 1 : с приятел момче не съм се чувала от 5 месеца,звъня един телефон и след 20 мин. сме навънка..
вариант 2: с приятелка момиче не съм се чувала 5 месеца,звъня и тя почва да се надува,мръщи,сърди,заяжда - ем да си гледат работата![]()
за момчетата - не питай,бих станала у лево ... като приятели сте незаменими ама като гаджета сте ...... 24/7 да ви бият малко ще ви е
Искаш да излизаш с момчета и ще си хванеш гадже момиче така ли?![]()
всъщност.. искам да си ми останат приятелите момчета ... и да имам гадже момче,което да е все едно от друга планета и да си е добре и като гадже,а не само като приятел.. щото на нашата планета момчетата сте само за приятели![]()
чаткаш ?