- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
абе глупости![]()
просто мислех,че ще се прибера много късно и ще си легна,но не стана такаиии ми се скапа настроението още докато бях навън ( не че преди това не си беше скапано де) ама очаквах да ми е супер весело,а те половината са здухани ( знам как се пише преди някой да ми се е скарал,нарочно е) иии се прибрах супер рано и така ................. сега мисля да имам кино вечер и да не спя
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............................................#