Първоначално написано от RagioL аз със друго освен женско не се взимам. горките те най лошото на това да си мъж е,че трябва половинката ти да е жена
Първоначално написано от FuCKkK13 горките те най лошото на това да си мъж е,че трябва половинката ти да е жена Не просто жена а умна, красива и да може да готви. За жалост в пакета вървят също ревност и скандали.
Първоначално написано от RagioL Не просто жена а умна, красива и да може да готви. За жалост в пакета вървят също ревност и скандали. умна и красива на едно не върви и да.. и аз мн се радвам на жени,които могат да готвят ( включвам и себе си в това число ^^ )
Първоначално написано от FuCKkK13 умна и красива на едно не върви и да.. и аз мн се радвам на жени,които могат да готвят ( включвам и себе си в това число ^^ ) Човек би си помислил че те е обзел нарцисизъм.
Първоначално написано от RagioL Човек би си помислил че те е обзел нарцисизъм. ае глупости за това сложих смеещата се емотикона по-надолу щото прозвуча надуто а и аз мн малко неща си харесвам така че не ми убивай ентусиазъма да говоря така и да,готвя хубаво,да те е яТ
Правила