.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4544

Тема: FuCKkK13

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не ме плаши конкуренцията,а това,че е банално,че отдавна не се гледа толкова сериозно на това,че голяма част от хората около мен ще ги боли половия орган какво учат и ще си взимат изпитите с парички, няма да имам хубава среда и няма да мога да говоря с кой знае колко стойностни хора... ядосва ме това,че хората гледат на правото като на нещо лесно щото видиш ли всеки 2ри,който не знае какво иска отива там ...
    икономика - мислила съм го тоя вариант,тая по математика е решила да ме прави ''математик'' и ми викаше това ама няма да стане
    то и с юристи е претъпкано вече...
    не съм 11ти,10ти съм
    архитектура - и това съм го мислила понеже драскам добре ама нямаше кой да ме поеме,аз и не търсих де,майка ми не прие идеята сериозно и като цяло скапана работа...
    медицина - и това мога,но някак си не мога да я поема тая отговорност,а и припадам като видя кръв така че е напълно изключен вариант...
    за сега и аз мисля за нещо с компютри ама ще видим какво ще стане понеже с чуждите езици съм малко скарана.... смисъл иска повече учене,а аз не съм от хората,които учат.. аз просто разбирам нещата и когато нещо ми се опре бързо го оправям .. докато езика като тръгна да го уча ми е някакво скапано,досадно ... и + това френски г/д. знаех докато не престанах да общувам с французи.. сега сигурно знам половината от това,което знаех,та и общуване ми трябва,а тука не ми се вярва да го намеря... иии като реша какво ще уча ( най вероятно ще ми трябва език) ще го науча ама не искам да е сега,а по скоро другата година,за да са ми пресни знанията и да не се налага да преповтарям нещо
    Виж сега. Права си, наистина във всички български университети приемат всякакви ( вече всеки става висшист без проблем). Но това теб не трябва да те безпокои. Тези ,които влизат просто ей така - не учат, а от там после не могат да се докажат.. Ако си добра - ще изпъкнеш на фона.
    Математиката въобще не я пренебрегвай, защото тя ти отваря много врати. Особено във всеки технически ВУЗ - се учи много математика...
    Чуждия език не е препоръчителен, той е задължителен. Особено английския. Разбери,че на всякъде ще ти го искат (без оправдания ,че ти е трудно да го научиш) Така като те чета за отлагането с една години ученето не френски - голяма грешка.. Език не се учи за една година, ако трябва да взимаш сертификат!

Отлагаш ,защото мислиш, че имаш време, а все още не ти се мисли много за бъдещето. Но така само си губиш времето и кат дойде време - ще си казваш : ,,е , то вече свърши'' ... Няма лесно. Не се влияй от другите. На всякъде в България е така, ако искаш друго -чужбината е пред теб, НО трябва да учиш... Знам мн добре,че има много материал в училище, който е малоумен и не си заслужава, но за съжаление е такава системата :Д и.. няма лесно...
    Между другото - не забравяш ли за какво бяха протестите? Кочина е всичко..
    Последно редактирано от klimatronik : 06-12-2013 на 15:21

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Виж сега. Права си, наистина във всички български университети приемат всякакви ( вече всеки става висшист без проблем). Но това теб не трябва да те безпокои. Тези ,които влизат просто ей така - не учат, а от там после не могат да се докажат.. Ако си добра - ще изпъкнеш на фона.
    Математиката въобще не я пренебрегвай, защото тя ти отваря много врати. Особено във всеки технически ВУЗ - се учи много математика...
    Чуждия език не е препоръчителен, той е задължителен. Особено английския. Разбери,че на всякъде ще ти го искат (без оправдания ,че ти е трудно да го научиш) Така като те чета за отлагането с една години ученето не френски - голяма грешка.. Език не се учи за една година, ако трябва да взимаш сертификат!

Отлагаш ,защото мислиш, че имаш време, а все още не ти се мисли много за бъдещето. Но така само си губиш времето и кат дойде време - ще си казваш : ,,е , то вече свърши'' ... Няма лесно. Не се влияй от другите. На всякъде в България е така, ако искаш друго -чужбината е пред теб, НО трябва да учиш... Знам мн добре,че има много материал в училище, който е малоумен и не си заслужава, но за съжаление е такава системата :Д и.. няма лесно...
    Между другото - не забравяш ли за какво бяха протестите? Кочина е всичко..
    аз няма да уча френски,а английски.. с френския каквото било,било... и го отлагам защото няма да има смисъл сега да го науча и после да ме е яд,че 1 година не съм го използвала.. а и аз не говоря за основно учене - аз основата си я имам,в училище го уча,а за по-задълбочени неща,който ще ми трябват и искам да е по-скоро,за да го използвам и да го науча както си трбява... щото и сега ще го науча както си трябва,но съм сигурна,че няма да е достатъчно.. а след 1 година ще го науча и постоянно ще ми трябва и искам не искам ще запомня всичко...
    напротив,изобщо не си мисля,че имам време... най-много съм притеснена от факта,че не съм се замислила за нещо сериозно,че и не съм почнала да уча по дадения предмет ( който ще ми трябва)
    и точно сега не мисля,че уча излишни неща по простата причина,че както не знам какво ще уча мисля,че всичко трябва да знам,за да може като реша с какво да си знам всичко по дадения предмет от което съм набутана ама така е..

Мега фен
    аз няма да уча френски,а английски.. с френския каквото било,било... и го отлагам защото няма да има смисъл сега да го науча и после да ме е яд,че 1 година не съм го използвала.. а и аз не говоря за основно учене - аз основата си я имам,в училище го уча,а за по-задълбочени неща,който ще ми трябват и искам да е по-скоро,за да го използвам и да го науча както си трбява... щото и сега ще го науча както си трябва,но съм сигурна,че няма да е достатъчно.. а след 1 година ще го науча и постоянно ще ми трябва и искам не искам ще запомня всичко...
    напротив,изобщо не си мисля,че имам време... най-много съм притеснена от факта,че не съм се замислила за нещо сериозно,че и не съм почнала да уча по дадения предмет ( който ще ми трябва)
    и точно сега не мисля,че уча излишни неща по простата причина,че както не знам какво ще уча мисля,че всичко трябва да знам,за да може като реша с какво да си знам всичко по дадения предмет от което съм набутана ама така е..
    Мхм. И не се притеснявай. всичко ще се нареди искам ти да ме защитаваш в съда ! ;d

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Мхм. И не се притеснявай. всичко ще се нареди искам ти да ме защитаваш в съда ! ;d
    д абе то така става и си решил да ходиш в съда ли ?

Мега фен
    д абе то така става и си решил да ходиш в съда ли ?
    е как? :Д ще ходя.дам , нарочно, :Д за да имаш работа ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си