- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
Като си садната съм най-потърпевшия
Твое е само това, което си изял и изпил!
и една моя приятелка и моето
п.с. всъщност ако ви наредя по търпеливост ти си на 2ро място![]()
на приятеля ми му викам,мрънкам,говоря изключително МНОГО![]()
на тебе ти оспамвам лстата
а тая моята приятелка е последна щото тя ми се кара като ми е криво![]()
Последно редактирано от FuCKkK13 : 07-06-2013 на 19:30
ЛС-та? C'mon.. кажете ми, че не си пишете тук :Д
Само аз ли мразя някой да ми пише ЛС тук?![]()
*сън*
абе що всички ме нападате,че пиша тука лста ?![]()
искаш ли и на теб да почна да ти пиша ?![]()
Не, просто самата система с ЛС-тата тука ме дразни принципно и гледам с който си пиша, веднага да го насоча към скайп или фейсбук, защото не ми е удобно тук :д Или може би съм само аз.. лол
А, пиши, нямам проблеми :д
*сън*
Тя се прави и вика че няма скайп![]()
Е, това може да е така, но знам(или поне така си мисля), че има фейсбукТова също е добра алтернатива!
Аз пък много обичам да си говоря по скайп.. не знам кой луд би оставил такава страхотна програма.
Съобщенията си идват веднага, няма нужда да отваряш 897529 прозореца, можеш да си говориш и с камера и мик., всичко е улеснено за теб.. кеф!Може да се каже, че като се запозная с някой предпочитам да му дам скайпа си, за да су общуваме, вместо фб или номера си
![]()
*сън*
аууу ти пък от къде ми имаш фбто ?
аз пък номера рядко си го давам... 20 човека ми го имат и до там..
преди постоянно някакви откачалки ми звъняха и ми знаеха името и като питам от къде ми имат номера и се почват едни схеми - ми от на еди кой си клас нз си каквои аз стоя и ей така о.О
после по едно време имах обаждания ''абе айде продай ми го тоя мерцедес''е с това се бях напикала да се хиля
Последно редактирано от FuCKkK13 : 07-06-2013 на 20:04
Преди нали имаше т'ва нещо дето от снимката средния код го добавяш към фб и се намираше профила. Та от там..
Аз номера си го давам на който ми падне, дразни ме факта, че хората очакват аз да им звъня..![]()
*сън*
о.О ама в приятелите ли си ми ?![]()
аз не.. просто прекалено мн си позволяват.. преди супер мн хора ми имаха телефона и много обичах някой като ме събуди с ''какво правиш''![]()
![]()
направо издивявах.. или : напият се и ти се обадят и ти се изредят 15 човека на тоя телефон и ти не знаеш с кой говориш
другия случай : имах в телефона някой1 някой2 някой3 и не знаех на кой са тия номера,а те ми се обаждаха и ми споделяха,говореха,кафета искаха не знам какво и мен ме е срам да питам кой ми звънии като ми кажат ай на кафе и аз отивам някъде и не знам с кой отивам
иии абе забавно си беше ама и супер гадно щото на мен телефона постоянно ми звънеше и като имам някаква работа/на училище съм и т.н. и тоя телефон се спуква и мн се ядосвах и то.. заради някакви глупости .. като например '' кажи ми марката обувки дето си говорехме по миналия път с нз си кой''
![]()
Аз си смених фб-то и да съм те имала, вече те нямам :д
*сън*
ама много обичам да ме прецакват за излизания !
Мда и аз тей.. ;д
Колко хубав ден! Излиза ми се, но първо ще хапна и ще си гледам сериала ;о
*сън*
ндам... само дето на мен ми се прецака излизането![]()
кой сериал гледаш ?
и аз трябва да си направя нещо за ядене
The Lying game
Мерси, че ми напомни, че съм гладна. Отивам да ошушкам хладилника :Д
*сън*
оххх май е време да си скъся ноктите![]()
Иска ми се някой ден и аз да мога да кажа това.. :Д
*сън*
Да и аз мисля да си пускам ..
като си пуснеш искам снимка с ноктите и дък фейс![]()