- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
Ежедневие на перничанин:
"Отивам на работа-съкращение, прибирам се вкъщи наводнение, лягам да спя-земетресение."
Хелоуин е единствения ден, когато можеш да минеш през целия Ню-Йорк с чувал с разчленени тела и за това даже ще ти дадат пакет бонбони.
Жената:
- Скъпи, бременна съм. Какво ти се иска да е?
Мъжа:
- Шега.
Ето ме отново и предлагам малко черен хумор.
Поради кризата, в телевизионното шоу "Детектор на лъжата" ползват поялник.
Важно съобщение от пресцентъра на МВР:
Ако сте в София, въздържайте се от израза "Пали колата и идвай!"...
- Сине, я ела тук.
- Тате, мамо. Добре де, всичко е ясно. Намерили сте цигарите? Обаждала се е класната? Ако е за парите - ще ги върна. Тате, наркотиците в гардероба не са за мен, за продажба са. Ако са идвали от полицията, нищо не могат да докажат. Няма труп - няма престъпление.
- Ти ли счупи вазата?
От рекордите на Гинес вписват българския Човек-амфибия за това, че е преплувал два километра със завързани с колани крака и ръце, напъхан в чувал, закопчан с цип. Питат го:
- Как се научихте да плувате така вързан?
Яне Петков отговаря:
- Случайно стана...началото на 90-те години ме хвърлиха в язовира и се научих бързо...
честита баба марта на всички![]()
приятно ученеи да ти накачат 105 мартенички
http://www.youtube.com/watch?v=IBqnT...3btRpQP4sFLzyg на баба му шортите на тоя![]()
^ да съм те питала![]()
да,разбира се
Въпросът беше чисто риторичен, но все пак благодаря за отговора!
пак заповядай
Моето гадже умря...Не бях на себе си от мъка и се заклех да й остана верен в нейна памет. В началото не беше трудно. Моята мъка беше толкова голяма, че даже не можех да си помисля да целуна друга. Но скоро едно момиче почна да проявява интерес към мен. На първо време се съпротивлявах.
- Ти си много красива, - казах й, - но е адски рано. Извинявай.
Но моите думи не я спряха. Тя продължи да ми се усмихва и кокетливо да премигва палаво с дългите си мигли. В следствие на което, аз се предадох и се озовах в обятията й.
И в този момент свещеникът ни помоли да напуснем църквата. Каза, че нашето шепнене, мляскане и хихикане по време на опелото пречи на другите опечалени.