.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4544

Тема: FuCKkK13

Hybrid View

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    може ли някой да напише в резюме, за какво става въпрос, защото реших, че разговорът ви е интересен и бих могла да си дам мнението?
    (разбира се, ако не е много нахално от моя страна :д)
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    може ли някой да напише в резюме, за какво става въпрос, защото реших, че разговорът ви е интересен и бих могла да си дам мнението?
    (разбира се, ако не е много нахално от моя страна :д)
    Криси,здрасти ... имаше тема за 8ми март как така някакви на по 15/16/17 се имали за жени.. аз написах,че жената си е жена цял живот,а мъжа става мъж след като има жена до себе си.. обясних защо мисля така ама понеже им закачих егото всички се направиха на многознайковци.. после пък се оказа,че нито един не е разбрал какво имам предвид - единия си помисли,че говоря откъм сексуална гледна точка,другия,че говоря за опит ... а аз нито едното нямах предвид.. прочети по-горе тоя роман дето написах на същата страница и можеш да разбереш почти за какво говорих.. след това казах,че '' жена и кола каквито си ги избереш,мъж и куче -както ги научиш'' и казах че донякъде е така... а той каза,че не било така и как показвал на бившата си че не може да го превъзпита така да се каже.. аз казах,че се залъгва и в край на сметка жените са толкова хитри,че могат да те въртят и да те карат да си мислиш,че ти движиш колелата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си