- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
не е нужно да те познавам,за да ти кажа какви са жените .. просто не си си намерил майсторката![]()
мм както искаш го разбирай .. смисъл аз не се опитвам да ти наложа мнението си,просто в край на сметка все така излиза![]()
аз също .. ама ти имам чувството че даже ги анализираш
странно интересен човек си,въпреки че мисленето ти е далеч от моето,мей би и това е причината да ми е интересно .. все тая де,само споменавам
Във предвид това, което исках да кажа, и което разбра съдя че явно има някакво разминаване.
Не се ограничавам с някоя определена част от битието, по-скоро имах във предвид че се съмнявам във всичко.
В смисъл липсва ми сляпа вяра.
човек,не разбра какво имах предвид,все тая
имам чувството, че и двамата взаимно не се разбирате, но това не ви пречи да продължавате.. да не се разбирате![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
апфууу на някой да му се пише доклад по физика ?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
понякога наистина имам чувството,че си на някакви наркотици![]()
човек не го казах с лошо чувство.. просто отбивам време и намерихме за какво да спорим - смисъл с човек като теб ми е по лесно - поне спорим за нещо ( ндам без значение дали се разбираме напълно) отколкото да отида във фъна примерно и да спамя като луда .. тука колкото и ей така да са ми постовете във фъна ще е мн зле положението ... и що си толкова сериозен за всичко пак питам ?![]()
ставам да пиша ... не че в 11 ще ми се отвори сивото и ще напиша нещо свястно,но утре първите 3 часа ще го редактирам.. ндам..
Мисълта ми беше че ти напираш да спориш така че не оплаквай.
ето пак не си ме разбралаз не съм се оплакала - даже напротив .. казах че така ми е добре щото отлагам с ученето ама поне си говоря/пиша с някой и спорим за нещо/говорим - както искаш го разбирай... иначе естествено пак щях да си отложа ученето
само че щеше да е наистина с губене на време - някоя простотия.. а ти си помисли че го казвам заядливо