Първоначално написано от FuCKkK13 ей ! чак толкова заспала не съм ще уча след 1 час Аз мислих че си почнала още преди 2 часа да учиш
Първоначално написано от TrollFaace Аз мислих че си почнала още преди 2 часа да учиш опитах.. не стана
Първоначално написано от FuCKkK13 ей ! чак толкова заспала не съм ще уча след 1 час Като чуя учене и ми се прецаква храносмилането.
Първоначално написано от RagioL Като чуя учене и ми се прецаква храносмилането. щооо ? не си ли бил добър на дскл ? а да,човек ти учиш ли нещо сега ?
Първоначално написано от FuCKkK13 щооо ? не си ли бил добър на дскл ? а да,човек ти учиш ли нещо сега ? Защото постоянно ми мрънкаха на главата за да отворя учебник.
Първоначално написано от RagioL Като чуя учене и ми се прецаква храносмилането. даже и ми се пресира
Първоначално написано от TrollFaace даже и ми се пресира последно ?
Пусни NG
Не уча.
Предпочитам да не обсъждам темата с приоритетите.
добрем
за 4 мин. готова с новия урок.. сега преговор
Какъв ти е урока?
Първоначално написано от RagioL Какъв ти е урока? критерий за вид
Това по кой предмет трябва да е?
биология
Първоначално написано от FuCKkK13 биология И аз така предположих, но все пак реших да попитам. П.П. Матурата ми беше на тоя предмет.
Първоначално написано от RagioL И аз така предположих, но все пак реших да попитам. П.П. Матурата ми беше на тоя предмет. супер... с колко я взе ?
Първоначално написано от FuCKkK13 супер... с колко я взе ? 5, и то без да се късам от учене. Същност не учих въобще просто запомням това което ми е интересно.
Първоначално написано от RagioL 5, и то без да се късам от учене. Същност не учих въобще просто запомням това което ми е интересно. браво.. е тя биологията не е трудна.. само термините и си 6+
Представям си колко ще си го научила
Първоначално написано от TrollFaace Представям си колко ще си го научила аз така уча 1 път прочитам набързо и помня,отколкото 10 пъти ако го прочета бавно.. такава ми е паметта и ми е супер лесно като не съм учила и ме изпитат погледна 2-3 термина от даден урок,обяснението и ги свързвам и разтягам локуми по тях и хоп 6
Не ти вярвам ама нищо
Първоначално написано от TrollFaace Не ти вярвам ама нищо то никой не ми вярва ама е факт
Интересно ми е в момента къде мога да науча латински.
Правила