гледам тъжни анимации и ми се иска да ги нагушкам всичките тия човечета и им съчувствам,а те са просто нарисувани... ама са толкова сладички ^^ .. искам да се събудя с много много много пари и да направя приюти за животни в които по 1 човек ще се грижи за по едно животно и ще се постарая тия хора да са мили и любвеобилни ии да мога да плащам на всички тия хора и да им е приятно да се грижат за животните,а животните да са най-щастливите същества и да им е хубаво и да няма изчезващи видове,тъжни животни по улиците,гладни,бити,с рани и т.н. ( половината запетайки тука,половината не

) иии да е един уникален свят.. и за рибите също.. и акули даже ще отглеждам,за да им е хубаво ... ще имам лаборатория за производство на изкуствено месо и с това ще храня месоядните,ще имам огроооомна градина в която да се грижа за тревопасните,а всеядните с и двете .. и делфинчета ^^ много делфинчета ^^ ... и няма да позволявам на никой да удря нито едно животинче.. ама за тая работа трябва да имам мнооого пари и всеки кандидат,който иска да ми ги даде ( или да направи това вместо мен ) е добре дошъл да му сготвя