- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
ти разби всичките ми мечти![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
всичките ти мечти не се свеждат до мен,сигурна съм![]()
^ аз съм на 16,след няколко месеца 17,а тои е 10+ предполагамабе там някъде е 25-6-7
за любовта годините не важат
Законът е закон,
но той врата в полето е
14 15 гоодишна да ходи с 18 19 годишен не ми се вижда нещо фрапантно ама 25 15
Законът е закон,
но той врата в полето е
^ не разбра... не казах,че е нередно,а защо го правят повечето
ами кой би отказал допълнителни благинки
пък и все пак момчетата на 15 16 са си с доста по-детско мислене от връстничките си така че... има ли смисъл да го обяснявам изобщо
Законът е закон,
но той врата в полето е
^ само че това не са допълнителните,а основните.. не щото са си го харесали .. толкова са материални и толкова се сещат как да използват момчетата още от 12 годишни,че не знам след 10 г. за какво ще иде реч ... за мисленето е вярно,но има и другия момент... момчетата на по 15-16 още ги е цапардосал мокър парцал.. не знаят къде се намират и можеш да си ги ''обучиш'' както искат... обаче повечето на по 12-13 тоя момент го изпускат![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
^ и аз говоря от личен опит... винаги си е до човек и до това какви навици си изгражда в дадена връзка и дали си пасват с половинката.. не може да си вържеш гаджето и да му кажеш ''от днеска си ми лепнат за задника и няма да си излизаш с приятелите'' ... по принцип заради такова задушаване стават тия с ''живее ми се,кой от къде е''
мба, аз съм нямал проблем със "задушаване" просто приятелката ми беше приоритет 2 пъти седмично по 1 час
Законът е закон,
но той врата в полето е
^ ясно... не е било заради симпатии или любов (даже ми е смешна тая дума в подобни ситуации)
ндаммммм .... тролче как си ?