Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
захапаха ли те отговорът е не защото иначе нямаше да пишеш това което сега. моментът в който ти схрускат крехкото нежничко месце на крачето и засегнат сухожилие или мускул , дори и след заздравяването и десетките терапевтични процедури и лекарства които ще преминеш , ще куцаш по такъв начин или ще си обездвижена частично че когато се погледнеш в огледалото няма се възприемаш като жена ами като инвалид и ще се самосъжеляваш , ще плачеш и т.н. ще ти се иска да си ги убила на момента имаш да учиш още може да не са виновни че са на улицата но са виновни заради агресията си че нападат и трябва да се неутрализират.
не,не ме захапаха понеже знаех как да се държа и подходих по най-правилния начин,без да проявявам агресия срещу тях
и тебе май нищо не те е хапало.. какви са тия простотии бе ?! ти едно ухапване от куче ще го изкараш равно на да те блъсне кола.. и не,нищо такова нямаше да мисля ако ме бяха захапали .. и познавам хора,хапани от кучета - нито са изпили толкова хапчета и т.н. нито куцат и се чувстват като инвалиди .. грам представа си нямаш .. и не,не са виновни,че са агресивни,а че такива като тебе ги бият и удрят и един човек няма да вземе животно от улицата само и само да го отгледа,за това са агресивни ... хората са агресивни и без да им се налага тоя тормоз,ти животните обвиняваш

даже не заслужаваш и да те обидя