Първоначално написано от
FuCKkK13
не ме плаши конкуренцията,а това,че е банално,че отдавна не се гледа толкова сериозно на това,че голяма част от хората около мен ще ги боли половия орган какво учат и ще си взимат изпитите с парички, няма да имам хубава среда и няма да мога да говоря с кой знае колко стойностни хора... ядосва ме това,че хората гледат на правото като на нещо лесно щото видиш ли всеки 2ри,който не знае какво иска отива там ...
икономика - мислила съм го тоя вариант,тая по математика е решила да ме прави ''математик'' и ми викаше това ама няма да стане
то и с юристи е претъпкано вече...
не съм 11ти,10ти съм
архитектура - и това съм го мислила понеже драскам добре ама нямаше кой да ме поеме,аз и не търсих де,майка ми не прие идеята сериозно и като цяло скапана работа...
медицина - и това мога,но някак си не мога да я поема тая отговорност,а и припадам като видя кръв така че е напълно изключен вариант...
за сега и аз мисля за нещо с компютри ама ще видим какво ще стане понеже с чуждите езици съм малко скарана.... смисъл иска повече учене,а аз не съм от хората,които учат.. аз просто разбирам нещата и когато нещо ми се опре бързо го оправям .. докато езика като тръгна да го уча ми е някакво скапано,досадно ... и + това френски г/д. знаех докато не престанах да общувам с французи.. сега сигурно знам половината от това,което знаех,та и общуване ми трябва,а тука не ми се вярва да го намеря... иии като реша какво ще уча ( най вероятно ще ми трябва език) ще го науча ама не искам да е сега,а по скоро другата година,за да са ми пресни знанията и да не се налага да преповтарям нещо