а ето те
аз днеска бая рано се върнах, цяла година не съм учил и ся май ще трябва да чета някви тъпни а пък хич не ми се занимава ама довечера може да разгледам малко
и аз не уча тая година като да не повярваш... станах днес по физика,но от притеснение забих 2 пъти и ми писа 5,а знаех всичко (физиката по принцип ми е супер лесна) мн се ядосах.. имах тест по математика развалих поредицата от 6тици на 100% ама 5 мисля,че ще имам ... ии петък имам по история - от цял срок знам точно 2 урока както трябва а ще правим писмено.. т.е. 7-8 въпроса и трябва да ги развиваш - отврат и аз както не съм учила тия дни ще ми се разходи майката по тоя учебник ... как си?
Още не съм погледнал нищо, а трябва да разгледам 3-4 урока
Най-вероятно ще пробвам да науча 1 цял и това ще е. Днеска госпожата по математика ме изнерви мега много и тей
Тая икономика яко suck-ва
^ ау,не така... то не е толкова трудно колкото си мислиш ...точно в края на срока гледай да не е 2... оф а аз днес по математика имах общо 5 задачи,1 реших до половината,1 ми грешна мисля,а другите уж съм ги решила
по математика май скоро ще правя класна, трябва реша поне 1 задача за 3ка
и определено е доста трудно, защото отворя ли тетрадката почвам да мисля за всичко но не и учене
толкова ли си зле по математика ? ... аз на класната имам 6 т.е. по-малко от 6 нямам обаче на тоя тест ще разваля нещата... просто си намисляш най-трудния вид задачи,решаваш няколко задачи от този вид и си изкарваш 3йката.... аз днес обещах на един приятел,че ще му реша поне 1 задача ама не успях щото не ми стигна времето и сега ми се сърди иначе какво учите по математика ?
смятай като станеш студент ами накарай някой да ти ги обясни... в моя клас така правим - който не ги разбира,деня преди теста вика някой у тях и решават задачи... аз даже по фейсбук съм обяснявала задачи
ами не,зависи... ако примерно не съм учила изобщо и изкарам 5 и аз бих се радвала,но както днес примерно да знам,че съм прочела всеки урок ( нда.. аз не чета по принцип.. запомням в час,а прочета ли урока 1 път значи много съм учила ) и накрая станах и забих... начертах фигурите,обясних ги ама едно объркано... формулите написах - пак обяснението ми беше кофти и мн се ядосах. толкова учене и за нищо сега вместо оценките да са ми 566 а 565 т.е. направих точно обратното на това,което трябваше и се разочаровах мн
ммм не знам... тъпо ми е като не знам нещо.. тая година мързела ми надделява обаче все пак сега края на срока се засилих .. преди имаше случаи като не си науча да не мога да спя и ставам,уча и лягам спокойна вече ...а аз с чудя как може да си толкова спокоен.. такова нещо при мене няма... може другите да са с по 2 оценки,аз и няколко човека още с по 4 (т.е. да няма шанс да ме изпитат) но пак уча... странно ми е.. и то не толкова за оценката,а щото ще знам по-малко отколкото мога да знам... просто съм много любопитна и това ми се отразява и в ученето постоянно чета някакви статии,форуми от любопитство
класна няма как да пропуснеш.. на 29ти юни да отидеш ще ти я даде
знам... не се обиждам,спокойно.. ами просто в моя клас сме така да се каже ученолюбиви .. хокаме тия дето не учат,че ни смалят успеха на класа... всички ни водят най-гадния клас,та поне на учене да го докараме ... в класа ми има няколко човека с успех 4,един с успех 3 и всичко друго 5-6 и.. когато си в такъв клас искаш, не искаш просто свикваш да учиш - ако по принцип не учиш.. аз от мъничка си уча и ддз като навик ми е и естествено майка ми никога НЕ е доволна от мене... завършвам с около 5.80 и нещо - 5.90 и тя искам 6.00