.
Отговор в тема
Страница 1 от 182 123451151101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 4544

Тема: FuCKkK13

Мега фен Аватара на TrollFaace

FuCKkK13

Какво правиш >? Последно време никаква не пишеш

Banned Мега фен
    здрасти,ами нищо,сега се прибрах от училище... ми напоследък яко учене ти?

а ето те
    аз днеска бая рано се върнах, цяла година не съм учил и ся май ще трябва да чета някви тъпни а пък хич не ми се занимава ама довечера може да разгледам малко

Banned Мега фен

и аз не уча тая година като да не повярваш... станах днес по физика,но от притеснение забих 2 пъти и ми писа 5,а знаех всичко (физиката по принцип ми е супер лесна) мн се ядосах.. имах тест по математика развалих поредицата от 6тици на 100% ама 5 мисля,че ще имам ... ии петък имам по история - от цял срок знам точно 2 урока както трябва а ще правим писмено.. т.е. 7-8 въпроса и трябва да ги развиваш - отврат и аз както не съм учила тия дни ще ми се разходи майката по тоя учебник ... как си?

Още не съм погледнал нищо, а трябва да разгледам 3-4 урока
    Най-вероятно ще пробвам да науча 1 цял и това ще е. Днеска госпожата по математика ме изнерви мега много и тей
    Тая икономика яко suck-ва

Banned Мега фен
    що така .. оф и аз трябва ама сега гледам филм и хапвам,после ще уча

имам леки съмнение че утре ще имам 2ка по икономика

Banned Мега фен
    ^ ау,не така... то не е толкова трудно колкото си мислиш ...точно в края на срока гледай да не е 2... оф а аз днес по математика имах общо 5 задачи,1 реших до половината,1 ми грешна мисля,а другите уж съм ги решила

по математика май скоро ще правя класна, трябва реша поне 1 задача за 3ка
    и определено е доста трудно, защото отворя ли тетрадката почвам да мисля за всичко но не и учене

Banned Мега фен
    толкова ли си зле по математика ? ... аз на класната имам 6 т.е. по-малко от 6 нямам обаче на тоя тест ще разваля нещата... просто си намисляш най-трудния вид задачи,решаваш няколко задачи от този вид и си изкарваш 3йката.... аз днес обещах на един приятел,че ще му реша поне 1 задача ама не успях щото не ми стигна времето и сега ми се сърди иначе какво учите по математика ?

нямам си никаква идея, ама са някакви тъпотии
    преди кат бях малак много ме радваше математиката, вече мразя всичко свързано с даскало

Banned Мега фен
    смятай като станеш студент ами накарай някой да ти ги обясни... в моя клас така правим - който не ги разбира,деня преди теста вика някой у тях и решават задачи... аз даже по фейсбук съм обяснявала задачи

то не знам дали има някой дето ги разбира, а пък и за какво ми е да ги знам тей или иначе ще изкарам някаква 3-4

Banned Мега фен
    колко си сигурен

дори и да изкарам 2ка имам някакви 3 и 4ки тей че не може да ми каже нищо

Banned Мега фен
    винаги съм се чудела как някой може да е спокоен с 3йка.. аз ако имам 3 за срок по нещо ще спя на палатка

едит: спи ми се и забравих да напиша: въпреки че за момче е по-приемливо
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 01-15-2013 на 18:23

отдавна взе да не ми пука много много дали ще имам 3ка
    е ако имам 5-6 ще ми е по-яко де ама трябва да уча, а това е много тегаво

Banned Мега фен
    е то на всеки му е тегаво понякога ... а на мен ми е скапано като имам ниска оценка.. даже днес заради 5тицата ми стана тъпичко...

аз на 5тица подскачам из цялата стая като ненормален ти тъпичко викаш ^^

Banned Мега фен
    ами не,зависи... ако примерно не съм учила изобщо и изкарам 5 и аз бих се радвала,но както днес примерно да знам,че съм прочела всеки урок ( нда.. аз не чета по принцип.. запомням в час,а прочета ли урока 1 път значи много съм учила ) и накрая станах и забих... начертах фигурите,обясних ги ама едно объркано... формулите написах - пак обяснението ми беше кофти и мн се ядосах. толкова учене и за нищо сега вместо оценките да са ми 566 а 565 т.е. направих точно обратното на това,което трябваше и се разочаровах мн

чудя се как още ти пука толкова за оценките ти, повечето на тез години се радват и на 3ките

Banned Мега фен
    ммм не знам... тъпо ми е като не знам нещо.. тая година мързела ми надделява обаче все пак сега края на срока се засилих .. преди имаше случаи като не си науча да не мога да спя и ставам,уча и лягам спокойна вече ...а аз с чудя как може да си толкова спокоен.. такова нещо при мене няма... може другите да са с по 2 оценки,аз и няколко човека още с по 4 (т.е. да няма шанс да ме изпитат) но пак уча... странно ми е.. и то не толкова за оценката,а щото ще знам по-малко отколкото мога да знам... просто съм много любопитна и това ми се отразява и в ученето постоянно чета някакви статии,форуми от любопитство

вече почвам да обмислям варианта просто да го пропусна тоя час

П.С Твоето е направо луда работа (да не се обидиш)

Banned Мега фен
    класна няма как да пропуснеш.. на 29ти юни да отидеш ще ти я даде

знам... не се обиждам,спокойно.. ами просто в моя клас сме така да се каже ученолюбиви .. хокаме тия дето не учат,че ни смалят успеха на класа... всички ни водят най-гадния клас,та поне на учене да го докараме ... в класа ми има няколко човека с успех 4,един с успех 3 и всичко друго 5-6 и.. когато си в такъв клас искаш, не искаш просто свикваш да учиш - ако по принцип не учиш.. аз от мъничка си уча и ддз като навик ми е и естествено майка ми никога НЕ е доволна от мене... завършвам с около 5.80 и нещо - 5.90 и тя искам 6.00

то това не е класна ами някво изпитване
    а пък това не ми го говори за лошия клас, напълно ясно ми е само че ние и на учене не го докарваме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си