- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
добре,не се разбрахме,мислех,че говориш за класната по математика
абе ние сме лудница... няма човек,който да не е бил при директорката (ндам и аз.. такова примерно дете,не ги е срам) чупим,побоища ( защо ми го изкарва като грешна дума ?! ) разреваваме учители ( щото не им издържат нервите,иначе нищо не правим
) абе.. гаднички сме си .. като чуят набор 96 и никой не иска да замества като имаме свободен... обаче пък тия учители дето ги водят най-гадни ( дето искат да се учи) най-много си ни обичат
![]()
като знам 96 в моето дск повечето какви са ретарди ми става смешно като ти чета поста![]()
спокойно и ние говорим така за тия дето са 97/98ама то си е вярно.. класната ни като вика за нещо (като сме направили нещо ест
) все.. простаци,животни такива,не ви е срам,мъже по 190 разсъждават като 10 годишни,язък ви за височината с тоя акъл
мн ни нарежда
е ти не влизаш в описанието - не си мъж, а за височината да не говорим
а при мене филма къв бил и за четвъртък имам да уча някви работи :X
^нещо против височината ми ли имаш ?!
![]()
за сметка на това на мен ми е викала ''дивачка'' щото винаги съм нареждала някой като ме ядоса ( може би е било 5-6 пъти от както съм ученичка ама е било доста голямо нареждане )
и тогава малко ме беше наредила
... какво имаш да учиш за четвъртък ? аз ще уча към 12 като си легна
и утре първия час ;д
по история...
пфф 5-6 пъти то това за ден не ми стига да наредя някой![]()
не ми отговори на ? за височината.. аз говоря за сериозно нареждане
бях разревала момче само с думи
и от тогава не мога да ударя момче.. смисъл на закачка - да и въпреки вс не мога си пусна силата щото ме е жал
.. аз по история имам за петък
ама съм почнала от неделя,прескочих вчера
и сега имам повечко за учене
нямам нищо против ниските момичета даже са ми по-симпатични, а ако видя момиче да разреве момче с думи аз ще рева от смях
е то това беше преди няколко години... ами дам... нещо го дразнех и той се опита да каже нещо,аз тройно повече
и щото няма как да ме удари и търпеше,търпеше и от нерви
![]()
е не можа ли просто да се махне ама трябваше да се разреве![]()
бяхме в час,бяхме по-малки (6ти клас май) и тогава не влизахме и излизахме когато ни падне - както сега![]()
абе не е смешно... от тогава съм по-добричка от което си патя доста
ти си представяш реване като в детската градина нали
с глас и крокодилски сълзи
ако е това - не така...просто му потекоха сълзи ама от злоба си ги спря бързо
бтв. сега това момче е от хората с които най много си говорим
![]()
щото никое момче над 10-11 годинки не би ревнало така.. ама явно съм била много гадна ама нормално аз като малка все с мъжки движех .. момчетата играят футбол - и аз там
![]()
става въпрос като излизахме заедно да играем... играчките ми бяха така: кукла,пистолет,кукла, камионче
и сега това мн гадно ми се отразява.. мисля,че момичетата не стават за приятелки,единствените ми добри приятели са момчета,1 момиче на което може да се каже,че вярвам ама си имам едно на ум.. и абе.. лоша работа
![]()
Само да попитам.. Вие не се ли псувахте до вчера или се бъркам?
Always wanna play but never wanna loose
всъщност със смрт ама той има 10 акаунта така че е възможно.. тролче кажи ?
отдъхнах си.. значи не си смртвъпреки че и той напоследък спря да се дразни с мене
аз ще атакувам леглото.. лека и мека![]()
Кхм ок мерси че ме отразихте хД
Always wanna play but never wanna loose