искам да си легна и да спя цял ден,да не мисля за никой и за нищо.... утре да стана и да съм на друго място - Хавай примерно,еминем да е с 20 годинки по-млад и да ми е гадже,да имам 300 чифта кецове и 200 токчета,да знам поне 5-6 езика, да имам фабрика за шоколад,да имам всички необходими материали за една хубава картина,кучето ми да има собствена къща - на 3-4 етажа стига и мъничета ,да имам около 700 000 - 800 000 лака, да не ме боли главата ако може,но ще го преживея, да ми ушият роклята,която искам.. ама същата да е - само дето още не знам как изглежда,но ще го измисля,да имам книжка и да взимам големи завои ,да имам мн коли в различен цвят и да карам колата,която си подхожда на дрехите,да имам мн пари и да купя мн къщи за мн бездомни животни и да си ти отглеждам и да им е хубаво, да имам една стая в къщата,която да е от стъклени рамки за снимки и да има милион снимки на нея,да ми проработи 2рото дистанционно на телевизора,че така не се живее,да се науча да си подреждам цялостно стаята през ден,а не като сега в седмицата 1-2 пъти, да имам каквито продукти искам,за да готвя постоянно,да ми е супер весело и щастливото всеки ден и никой да не може да ми разваля настроението и още много неща... а сега лягам,пожелайте ми късмет