- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
аз лягам,че утре не ми се мисли как ще ставам.. лека и мека на всички![]()
лошо е да нямаш мечти ... лошо е напълно да вярваш в тях,но ако си ги имаш ей така за себе си си е хубаво...
тая по история на мама ме наклевети,на класната ме наклеветида беше минала през центъра да каже на всички освен и да кротне
![]()
не уча.. ама не са ми интересни.. смисъл интересни са ми ама са гадно написани.. и теста би беше на 4 урока ама всичко от-до .. и аз реших,че няма да ги уча като ги взимаме,а преди теста.. учих от 3:30 до 6
и на другия ден всичко ми беше разбъркано в главата.. даже това и което знаех на сън да ме бутнеш и него разбърках с останалото и стана мазало.. сега ще имам 4 на тъпия тест т.е. не тест, а писмено ... повече няма да уча преди тест.. каквото знам това... баси смотаното.. сега трябва да ставам и да имам 6 на изпитване,а тая те връща 1 раздел назад
ми 4 урока - 7 листа.. не са малко
...ндам.. ся заради тъпата история нямало да взимам стипендия 2рия срок.. то ако ставаше с 1 предмет аз щях да съм професор по него ....и вярно трябва да седна да уча тия дни.. и по география,че имам само 466
![]()
мечтите винаги могат да се разглеждат като цели.. просто ти се подценяваш и се предаваш.. като чуеш мечти ти излиза нещо невъзможно - няма такава думичка естествено ако нещата не се свеждат до '' собствена планета,свръхест. способноси'' и т.н. ... това,че според теб мечти и цели са доста различни неща показва слаб характер.. то мечтата може да ти е и да имаш хотел на Бахамите ... ако имаш добър бизнес,някога събереш много пари що пък да нямаш ? естествено не би било толкова лесно колкото на думи,но не е невъзможно нали ? .....
едит: може да имам грешки ама като се има предвид колко е часа и колко съм спала![]()
а да.. и не знам до колко са свързани изреченията ми - опитай се там да разбереш![]()
кажи тролче
мммм извинявай ама ти забравих името.. простено ми е,тия дни не съм мн в час
и аз това реших
тролче никакво те няма