- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
аз станах рано.. времето е хубаво... ще погледам нещо,ще ям и ще си правя маска на косатане че ви интересуваше ама да си кажа.. и мъчението с ученето пак започва.. точно мислих че понеделник и вторник няма да уча щото е още 1ви срок,а сме оформени,те пък взеха да се изцепят с '' нищо че сме 1вия срок още вие си научете щото ще изпитваме за 2ри срок''
.... чиста гавра...
пфу запетайките и без това не ги слагам ама сега ми се спи и е още по зле.. ще извинявате ама си разбирайте какво съм казала![]()
направих си спагети и сядам да гл филм.. май малко солени станата,но нищо
епизода първо беше боза,после засили.. абе биваше
Трябва да се изкъпя, да се наям и да изкарам 4 по математика .....
аа одеве си направих баси якия сандвич ( в който бтв. даже и не знам какво сложих точно) и гледах смешен филм и беше супер хубаво... сряда ми идва якето - дано ми хареса.. днес тати го пратих да ми купи ролки и да видим дали няма да е забравил..супер хубаво ми мина деня само дето съм болна малко ... сега ям шоколад и ще гледам пак някой филм
тия от абв са ебати тъпаците... казвам цялата информация след което '' въпреки,че всичко казано е правилно не мога да ви дам паролата,защото не сте мъж'' и ? аз съм правила абвто,помня всичко и накрая............ тъпаци ........ тоя яко ще го псувам ... баси сигурността.. то аз мога да дам и на баща ми колкото да е мъжки гласа щом така искат.... смотан народ
а да.. и за пореден път ме помислиха за 11-12 годишна
първо искам да знам как бившата ти жена те изгони от моята къща![]()
То това не е заяждане
Искам компромати, че съм се заяждал ^^