- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
спах като къпан циганин... не,плана беше да си легна ама вдигнах 38 и хапчета простотии и така ... да има проблем.. ти имаш ли проблем,че аз имам проблем с това,че ти имаш проблем ? .. какъв ти е проблема,я кажи,че вече се наспах и без това... и гледай да не лъжеш щото (тука си представяш някакво мн гадно зомби) знам къде живееш
![]()
женен ли сте ?
- не,разведен
спеше с когото и падне ли ?
- не,най вече спеше![]()
гледа ми се детско;д
мн ти е весело
гледа ми се детско
аа да ти се похваля.. измислих украсата на тортата ^^
Влизам в банята и чета на шампоана:
"За сила, дължина и обем"
... и естествено не си измих само косата!![]()
![]()
![]()
отг. ми на лично как ти звучи това,което ти казах.. после ще ти обясня,2мин. до под прикритие ;д
като си затворя очите само цици виждам... ся мина на ''като си затворя очите виждам само една жена - теб '' абе косъмчето се предава горкия
![]()
ами като всичко става последните епизоди така става... само не ми стана ясно как тия от ''какво ми правиш в апартамента,чао'' минаха на ''искам да не заминаваш,ще дойда,ще не знам си какво'' едва ли не ''видях те на пейката,ще се омъжиш ли за мен '' '' да,това ми беше мечтата,да срещна някой ей така и да градя с него семейство''
п.с. добре де,лигаво ми е ама епизода беше добър.. и др неделя си я чакам от сегаи ми отг. на лс-то де
^ да... една пица няма да откажа
^ една плазма... 2-3 лаптопа.. паяжината няма ми пречи - ще я избърша,ще мина с препарат и готово .... а да.. едно бентли пред нас,една къща с 7-8 спални,4-5 бани,4-5 гостни на Хаваите,искам приют за всички бездомни животни на света, искам двойник на еминем с 20г. по-млад без да има дъщеря..искам 1000 чифта кецове и толкова токчета.... 10 000 рокли ... 1000 широки блузки,гримове - каквото решиш само да е много ( не че ще ги ползвам ама им се радвам) . хубав мъжкар за кучето ми ,а да къща и за кучето ми (извинявай,пропуснах) фабрика за шоколади и шоколадови бонбони... и още доста неща ама ти ми дай пари а аз ще си ги набавям от време на време... достатъчна ли беше поръчката или още мога ?
добър ден![]()
добър вечер бе ;д