- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
За сефте се връщам по тъмно от дск ...
Като се замисля до сега не съм карал цял ден май![]()
смятай..
не такависша математика се иска
![]()
по-висша от логаритми,н-та степен и т.н.![]()
щом искаш
![]()
неее щом искаш да се откажеш![]()
Всичко без блясък за теб е просто мистерия, колко блясък видя в кадъра черно-белия
да се похваля.. днес за първи път слушах музика от доста време.. и сега естествено ми е кофти
![]()
горе долу е нещо такова![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
що ли ? щото никой не е длъжен да знае дали ти ходиш по кафета или се движиш с градския транспорт и мое си помисли, че наистина просто не си слушала музика, аз примерно ако не бях чел предната страница как бих могъл да знам дали ти си слушала музика някъде скоро ? аргументите ти са трагични, не, че на някой му пука дали ти или някой друг слуша музика, просто затова говорим сега, и по-спокойно с определенията
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
никой не е длъжен и да чете темата.... всеки може да си мисли каквото иска - казвам нещо,който иска както иска да го приема.. трябва да си супер спрял,за да си помислиш,че някой никога не е слушал музика... и къде видя аргументи в предния пост не можах да разбера ? ...никой не говори за това - аз казах нещо и ти реши да се направиш на интересен.. ще съм спокойна,когато реша,а определенията ми ще са такива,защото ги оправда в ситуацията.. толкоз