.
Отговор в тема
Страница 24 от 182 ПървиПърви ... 142021222324252627283474124 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 4544

Тема: FuCKkK13

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Да си правя ли пуканки ?

Banned Мега фен
    тролче аз атакувам леглото щото утре първите 2 часа ще пиша есе и на всичкото отгоре за любовта.. тая г-жа не е добре.. каква любов какви 5 лв

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Да си правя ли пуканки ?
    не... той има изблици на враждебност,аз също особено в 1 през нощта,когато някой реши да ме дразни с нещо от което ми става тъжно и смотано...... ндам

Ок лека ти нощ тогава

Banned Мега фен
    и на тебе.. да сънуваш палки

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    никой не е длъжен и да чете темата.... всеки може да си мисли каквото иска - казвам нещо,който иска както иска да го приема..
    щом е така защо изобщо почна да ми се обясняваш и да даваш примери с кафета и автобуси, нали всеки може да чете и да мисли каквото си иска, защо тръгна да ме опровергаваш тогава ?

трябва да си супер спрял,за да си помислиш,че някой никога не е слушал музика...
    трябва да си супер спрял да не помниш какво си писала преди малко, а именно, че не си слушала музика от доста време, а "доста време" може да се тълкува и като седмица и като месец, зависи, но никой никога не е твърдял, че "някой никога не е слушал музика" тва ти си го изсмука от пръстите

и къде видя аргументи в предния пост не можах да разбера ? ..
    .. все едно да отида на кафе и да спрат музиката,да се кача в автобус и да спрат радиото.. сеш се..
    това ти бяха аргументите не помниш ли ?

...никой не говори за това - аз казах нещо и ти реши да се направиш на интересен..
    май бях клоун, а не интересен

ще съм спокойна,когато реша,а определенията ми ще са такива,защото ги оправда в ситуацията.. толкоз
    можеш да бъдеш и нервна, просто без обиди, моля
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Мега фен
    ся... мн ми се спи ама слушай - обясних,защото ти реши да се бз когато не е момента - всеки може да чете и да мисли каквото иска - да,ама в случая ти се намеси - ако го беше просто прочел и си беше разбрал каквото искаш без да ме занимаваш с глупости щеше да е ОК ... всъщност ако бяха аргументи щях да ги напиша по друг начин ама ОК ... клоун= интересен ... мога ама не искам,когато някой не знае къде има място за бз и къде не

Banned Мега фен
    тролче ! първа,добро утро

Banned Мега фен
    отивам да пиша есеееее

Добро утро, ей сега и аз трябва да отивам към дск

Banned Мега фен
    а аз се прибрах

А аз още не съм тръгнал

Ама тръгвам вече

Banned Мега фен
    добрем,после пиши

Майкоо вънка е голям студ, пече някакво слънце ама вятъра е ...

Banned Мега фен
    ти нали беше на училище бе

Мега фен
    ся... мн ми се спи ама слушай - обясних,защото ти реши да се бз когато не е момента - всеки може да чете и да мисли каквото иска - да,ама в случая ти се намеси - ако го беше просто прочел и си беше разбрал каквото искаш без да ме занимаваш с глупости щеше да е ОК ... всъщност ако бяха аргументи щях да ги напиша по друг начин ама ОК ... клоун= интересен ... мога ама не искам,когато някой не знае къде има място за бз и къде не
    Мхм, ся ти слушай щото тва ще е последното нещо, с което се обръщам към теб.
    Не те знам защо си се взела толко на сериозно и защо си си повярвала, че някой е длъжен да търпи тенденциозното ти поведение, ама си се объркала ако си мислиш, че вечно някой ще ти пуска аванта.
    Много ми напомняш на едни кафяви неща, които ако ги разбуташ малко се размирисват адски много и затова е по-добре да се стои надалеч от тях...... и ако имаш поне малко акъл в главата ще разбереш, че не се опитвам да те обидя.
    Не съм ти виновен аз, че страдаш от честа смяна на настроенията(има си заведения, които предлагат съответните лечения) и в никакав случай не съм длъжен да ти търпя подмятанията с покровителски тон от рода на " виж ся" "тихо там" "слушай ся" и т.н. Ако нещо не си на кеф не е нужно да да се държиш като малка глезла, която си мисли, че света се върти около нея и на всяка цена трябва всички да се съобразяват с нейното настроение, а просто можеш да кажеш като човек, че не ти е до бъзици, майтапи или каквото и да било в зависимост от случая.
    Ако си направиш труда да проследиш хронологията от снощи ще видиш, че ти си тая, която реши да се прави на интересна от един нищо и никъв коментар, от къв зор точно на теб ще ти се правя на интересен, слез малко на земята.
    И не, не ми излизай с номера, че онова не са били аргументи, защото това беше отговорът ти към моя коментар, дето те питах кво си слушала в бара. Първо почваш да се обясняваш и да ми вмениш нещо , а после ми говориш, че всеки можел да мисли каквото си иска.... е такива въртиопашки хич не ми харесват, ако имаш няква позиция отстоявай си я..... а не първо да се обясняваш пък после всеки да си мислел каквото иска, не става така.
    Ако бъдеш поне малко честна, не с мен, със себе си, ще осъзнаеш, че коментарът ти "днес за първи път слушах музика от доста време.." може да се тълкува точно по начинът, който аз се опитах да ти обясня, а именно, че "доста време" е разтегливо понятие и че за някой може да е седмица, за друг да е месец, също така, че никой не е длъжен да знае ти дали си излизала скоро на кафе, бар или сладкарница или си се возила в автобус, такси или в маршрутка или някъде другаде, където си чула музика, тука вече говоря принципно.......... Разбира се, че ако говориш с някой човек конкретно той ще знае, за какво става въпрос, но това пак ни връща на момента, в който ти първо почна да се обясняваш как можело да слушаш музика еди къде си, да така е ама аз или някой друг рандъм четящ поста ти не сме длъжни да знаем, че ти си излизала изобщо някъде тия дни, а може да си помислим, че примерно наистина не си слушала музика от известно време..... в края на краищата човек може да не слуша музика известно време по ред причини, виж се как си го написала вместо да ми се зъбиш насреща. Изобщо не знам за къв член ми трябваше да те "размирисвам" ма тва ще е за последно.
    Мислех и да кажа нещо и за сравнението клоун = на интересен, обаче поста ми стана много дълъг, пък и май не си заслужава... също така, както не си заслужаваше и отделеното време вчера и сега
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 02-15-2013 на 15:54
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Мега фен
    човеко не ми се чете толкова,дишай

Banned Мега фен
    мн се впрягаш

Мдаа бях ама карах само 2 часа и ми писна

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Мдаа бях ама карах само 2 часа и ми писна
    яснооо ;д ... ние пък днес бяхме 7-8 човека и не сме пипнали химикал и тетрадка половината госпожи ги боляха главите и не ни тормозеха...

Banned Мега фен
    драсни едно лс ;д

Оле 2 дена почивка, чак сега се усетих ...

Banned Мега фен
    оооо аз тия 2 дена от кога ги чакам пфф утре ще има разбивация

Banned Мега фен
    моля те не я сваляй - за какво ми е да я свалям ? - защото е горе -долу хубава,а ти сваляш всичко,което диша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си