.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4544

Тема: FuCKkK13

Hybrid View

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    дам... всички мъже така си мислят .. само не знам защо се залъгвате изобщо... от всеки един мой познат съм чувала '' да ама не съм аз човека дето ще командва'' или '' аз не съм и бившия на тая'' .. все тая,мислете си някой работи за лично успокоение,но ги казвайте на приятели - жените няма да ви повярват
    не че искаш съвет от някоя 16/17 годишна де ама само казвам
    Аз за съжаление не съм от твоите познати. Не обичам да ме контролират. А когато нещо подобно стане не го обсъждам с познати и приятели, а директно си изясняваме отношенията и ако някой не го устройва до там. Не държа да контролирам, но и никой ми се бърка там където не му е работа.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Аз за съжаление не съм от твоите познати. Не обичам да ме контролират. А когато нещо подобно стане не го обсъждам с познати и приятели, а директно си изясняваме отношенията и ако някой не го устройва до там. Не държа да контролирам, но и никой ми се бърка там където не му е работа.
    то да бяха само моите познати така .....ндам.. знам че сега ще се опъваш като 14 годишна дето си мисли,че като си е изкарала лична карта има 3 висшета и е недостижима ... ндам.. повечето момчета не искат да го приемат това,няма нищо де,казах ти можеш да си мислиш както искаш - твоя работа не съм тръгнала да ти ставам гадже така че..

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    то да бяха само моите познати така .....ндам.. знам че сега ще се опъваш като 14 годишна дето си мисли,че като си е изкарала лична карта има 3 висшета и е недостижима ... ндам.. повечето момчета не искат да го приемат това,няма нищо де,казах ти можеш да си мислиш както искаш - твоя работа не съм тръгнала да ти ставам гадже така че..
    Както казах вече не ме познаваш, така че не ме вкарвай в шаблонните си глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си