^ само да защитя това за деня на детето и на жената - при мен беше така : всички казваха че съм дете,на 14 според майка ми бях малко пораснала,за баща ми си бях дете,на 15 обаче баща ми реши,че може да ми подари цвете на 8ми март ( което според мен е много,все пак ми е баща и малко или много преценя) а майка ми като му видя мисленето и като видя че ме отпуска ( преди бях с егати строгите родители,сега баща ми ме приема за голям човек и ми дава пълна свобода + доверие) реши,че не съм още за 8ми март,а същата година на деня на детето ми каза,че съм била вече голяма.. е как да ги разбере човек ми кажи тая година вече и двамата са на едно мнение
за годините - ндам.. така е,тинейджърите не са особено ориентирани,но лично аз съм виждала наистина зрели хора на по 15 ( вярно с много преживени гадни случки в живота ама все пак)
за 8ми - за мен тоя празник е за напомняне,че е имало време в което жените не са били зачитани както сега .. + уважение към жените през онова време и + тия жени,които ти изброи - аз лично на кюри съм и голям фен