.
Отговор в тема
Страница 107 от 182 ПървиПърви ... 75797103104105106107108109110111117157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 651 до 2 675 от общо 4544

Тема: FuCKkK13

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ако е за хвалене се казва добре
    Че си помислим.

Ето ви малко храна за размисъл.

- Истината ще ви направи свободни
    - Никога една параноя не е напълно безпочвена
    - Повечето хора не желаят истински да бъдат свободни, защото свободата натоварва с отговорност, а повечето хора се плашат от отговорността
    - Свободата на индивида не е дар на цивилизацията. Най-голяма свобода е имало преди появата на каквато и да е цивилизация
    - Ако човек почне да се интересува от смисъла на живота или неговата ценност, това означава, че той е болен
    - Първият човек, който е изругал, вместо да хвърли камък, е бащата на цивилизацията
    Последно редактирано от RagioL : 05-21-2013 на 13:26

Фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Да не я бодалкаш с някоя умряла витара?
    аве син-ко , мислиш ли че ако имах витара щях изобщо да пускам оферта , нали като ме види и ще се изсмее еи така мухахаха между другото фъки , отрицанието понякога е от скромност , това го разбирам кефят ли те немски машини ? имам и немско плажно масло за нежната ти кожичка
    Последно редактирано от valentão : 05-21-2013 на 13:35

Цитирай Първоначално написано от valentão Виж мнението
    аве
    Това да не е древен Рим?!

Мега фен Аватара на TrollFaace
    аве син-ко , мислиш ли че ако имах витара щях изобщо да пускам оферта , нали като ме види и ще се изсмее еи така мухахаха между другото фъки , отрицанието понякога е от скромност , това го разбирам кефят ли те немски машини ? имам и немско плажно масло за нежната ти кожичка
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Banned Мега фен
    да добавя, освен,че ме дразни отношението ти към жените,трябва да се научиш къде и как да се държиш и къде ще ти мине номера .. аз не съм от тия дето обичат такова държание тип '' приличаш на евтина курва,значи джипа ми ще те впечатли достатъчно'' ,
    така че ще те помоля да не ми говориш така

Фен
    да добавя, освен,че ме дразни отношението ти към жените,трябва да се научиш къде и как да се държиш и къде ще ти мине номера .. аз не съм от тия дето обичат такова държание тип '' приличаш на евтина курва,значи джипа ми ще те впечатли достатъчно'' ,
    така че ще те помоля да не ми говориш така
    не те мисля за евтина курва , ако те мислех нямаше да ти споменавам за колата , примерно щях да мина с 1 водка

отношението ми към жените е галантно , просто си малка да осъзнаеш истината която се крие в дълбините

и между другото добре е да почнеш да захапваш флирта , ще ти помогне

Да не те банаха че се вееш с нови акаунти?

С тия приказки за големи джипки да не си поддръжник на тезата че 8см могат да задоволят всяка жена?

Banned Мега фен
    не те мисля за евтина курва , ако те мислех нямаше да ти споменавам за колата , примерно щях да мина с 1 водка

отношението ми към жените е галантно , просто си малка да осъзнаеш истината която се крие в дълбините

и между другото добре е да почнеш да захапваш флирта , ще ти помогне
    да бе,виждам колко е галантно

и бтв. не ми трябва да ''захапвам'' флирта по простата причина,че си имам приятел

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    знам,че говореше за пържени имах предвид,че и аз ще правя картофи,но по друг начин

http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B...B9%D0%BC%D0%B0 нещо такова беше ама май го правех по малко по различна рецепта ( скоро не съм и не помня да имаше толкова подправки )
    Да, да.. това ми стана ясно :д
    Просто ми беше интересно за пълнените, защото аз никога не съм правила такива.
    А това изглежда много вкусно *о*
    *сън*

Фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    С тия приказки за големи джипки да не си поддръжник на тезата че 8см могат да задоволят всяка жена?
    ми малко повече е колко малко , по добре да не те комплексирам ся

да бе,виждам колко е галантно

и бтв. не ми трябва да ''захапвам'' флирта по простата причина,че си имам приятел
    аз съм галантен младеж и обичам да ужахвам хубавите момичета между другото няма нищо нередно във флирта дори човек да е обвързан,тва може да се възприеме като приятелски майтап нищо повече,кво се стягаш.да не те държат изкъсо и да ти четат профилните мнения,бахти и доверието в тая връзка бреее

Banned Мега фен
    ^ той имаше предвид друго

ти си флиртувай като искаш целогодишно,аз съм решила,че щом не искам това от човека до мен е редно и аз да не го правя
    и повярвай ми нося на майтап,когато е такъв и ако за теб няма разлика между флирт и бз,закачане и т.н. за мен има,а ти за моята връзка не бери грижи

айде аз спирам щото ми стана ясно,че говориш едно към гьотере и говориш за неща,които пък грам не те бъркат

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Да, да.. това ми стана ясно :д
    Просто ми беше интересно за пълнените, защото аз никога не съм правила такива.
    А това изглежда много вкусно *о*
    ндамммм мн е хубаво ама винаги го правя безсолно + резенчета домат е перфектно

ти как си днес ? бтв. ти на колко беше ?

ндамммм мн е хубаво ама винаги го правя безсолно + резенчета домат е перфектно

ти как си днес ? бтв. ти на колко беше ?
    Супер съм! Купих си супер якото потниче <3
    И ми е голям кеф сега :Д
    Ммм.. '95 съм, на 17.. все още
    *сън*

Фен
    ^ той имаше предвид друго

ти си флиртувай като искаш целогодишно,аз съм решила,че щом не искам това от човека до мен е редно и аз да не го правя
    и повярвай ми нося на майтап,когато е такъв и ако за теб няма разлика между флирт и бз,закачане и т.н. за мен има,а ти за моята връзка не бери грижи

айде аз спирам щото ми стана ясно,че говориш едно към гьотере и говориш за неща,които пък грам не те бъркат
    Би ли изневерила ако се изкефиш на друг ? И ако примерно никой не разбере освен теб

Banned Мега фен
    Би ли изневерила ако се изкефиш на друг ? И ако примерно никой не разбере освен теб
    не .. прекалено зле бих се чувствала после ... и какво значи да се ''изкефя на друг'' ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Супер съм! Купих си супер якото потниче <3
    И ми е голям кеф сега :Д
    Ммм.. '95 съм, на 17.. все още
    ясно

снимка на потничето ?
    апф пък аз нищо не мога да си харесам.. тая година ( както миналата) големи боклуци .. само си харесах един потник с дантелен цял гръб и отпред разпуснат - розов.. супер яко ми стоеше ама майка ми каза,че дантеления гръб го носят тия от магистралата и не си го взех

http://prikachi.com/images/488/6137488g.jpg - На живо изглежда още по-добре :д
    И това не е вярно. Харесвам дантелата Трябвало е да си го вземеш щом го харесваш.
    Мисля сега да си взема някакво подобно или нещо по-интересно от това, ако мога да намеря хубаво
    и на по-ниска цена, че направо убих нашите със желанията ми за лятото.
    Нищо от миналата година не ми става почти. :/

пс; тела ми не е със най-хубавата камера, но е чисто черно.. само да спомена :д
    *сън*

Banned Мега фен
    ми да ама пък беше розов и трябваше да си купя сутиен със силиконов гръб,а съм носила и изобщо не са ми удобни,тоя силикон от слънцето се разтяга,абе мазало

апфф супер як гръб

ами трябваше ама... и беше 13 лв. - нищо не е ама като съм смотана

колко лв. е тоя потник,че си убила вашите чак ?

охх и аз до скоро все черни дрехи си купувах обаче сега цветните станаха повече .. имам от всеки цвят поне по 3-4 летни дрешки + дънкови работи и уж все имам много дрехи и все нямам какво да облека и седя и се чудя като идиот по половин час

аз за дрехи нашите не ги пипам събирам си,баби,дядовци,стипендии и така

Само за къси панталони (4-5 чифта) съм дала.. абе средно аритметично по около 16/17лв за всеки :Д
    Потници си купих няколко и очаквам сега да си взема още 5-6 и може би още 2 ризки или от тия потничета без презрамки.
    Купих си и обувки.. А все пак имам и брат, не може всичко за мен да отива и на него му трябват нови дрехи.
    Израстна супер много тая година и повечето му дрехи са му тесни..

Иначе този струваше 16 лв., а иначе ако не искам нещо претенциозно си вземам за по 7-8 лв. Понякога има разпродажби, на които има страшно хубави неща и съм стигала до 3лв. за чисто нов и супер якия потник
    Но вече няма такива разпродажби.. или поне не толкова евтини :д
    *сън*

Banned Мега фен
    добре,досрамя ме да кажа аз колко неща съм си харесала

Срам.. това е много лошо нещо.
    Казвай си каквото ти е на душата.

Бях на панаир и ядох захарен памууууууккк :Д И после цялата ми уста беше розова
    *сън*

Здравейте нинджи и самураи аз съм Шогун!

Здравей!
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си